Onnistumisesta

… Huijasin. Nyt on tyttäret meinaan saavutettu se lamaannuttavin mitävittuatossanytjusttapahtui-piste.

Olin eilen todella extempore Tindertreffeillä. Extemporella tarkotan sitä, että tätä kohtaamista ei edeltänyt useemman päivän tai viikon viestittely vaan edellisen illan mätsiintyminen, aamulla Whatsappiin siirtyminen, Instagramissa toistemme seuraaminen ja yhtäkkiä jo illalle sovitut treffit. Ei jännittänyt, tyyppi vaikutti hauskalta ja oli taas yks niitä yolo-tyyppisiä hetkiä ja päätin et nyt mennään. (Onpa muuten supercoolin kuuloista tätä someajan soidintanssi…)

Tavattiin alkuillasta olusten äärellä. Oli hauskaa, jopa niin hauskaa että harmitti lähteä jatkaa iltaa tyttöjen kanssa kun oli tullut ennalta jo sovittua. Poika vaikutti itse ehkä olevan vähän enemmän huumassa kun mä, mutta jäi mullekin fiilis että kyllä sitä könkkänokkaa voi toistekin tavata vaikkei mitään sellaista treffien jälkeistä huippufiilistä jäänytkään kuin pienijalkaisen Paskanmaku-pojan kohdalla. Viestiteltiin kuitenkin deittien jälkeen koko ilta ja yö ja oltiin jo sovittu että tyyppi tulee mun luo. Painottaen siis että vaan nukkumaan, annoin kuitenkin luvan pussata. Kotiin päästessäni oli kuitenkin tullut viesti että lähtikin himaan, kun akku oli ihan finaalissa eikä tiennyt kauan mulla kestää kotimatka. Jatkettiin viestittelyä useempi tunti yöllä kotiinpaluun jälkeen ja sovittiin että nähdään tän missailun vuoksi tänään.

Drumroll ladies…. Megapaska + tuuletin.

Laitoin iltapäivällä ihan hälläväliä-viestiä että miten menee. Vaihdettiin muutama viesti, poika superisti nihkeempänä kuin edellisenä iltana ja yönä. Ihmettelen tietty että elikkäs nyt sitten kolli, en ole kirjaimellisesti tehnyt muuta kuin läpsytellyt tissejäni himassa koko päivän, mitenköhän mä tämän olen kerennyt mokata?

Käyn vilkaisemassa tyypin instaa – Blokannut mut.

Käyn vilkasemassa Tinderiä – Poistanut mut mätseistä.

Jahassss? Laitan viestiä että ”What’s up man tän yllätävän nihkeyden kanssa ja siihen päälle joku blokkausralli? 😀” Vastaa: ”Venaa, vastaan kohta.” Vastausta ei kuulu ja huomaan…

Blokannut mut Whatsappissa.

 

 

Sanattomaks vetää. Mut voi huomenna bongata löytöeläinsuojasta kärräämässä kottikärryllistä kissoja himaan.

 

 

 

Kommentit (18)
  1. Mulle on kanssa käynyt just noin. Myöhemmin kuulin, että tyypillä oli tyttöystävä. Uskomattomiin tyyppeihin sitä välillä törmää!

  2. Huh huh aikamoinen tapaus vähän vastaava kun mun kuulemma sekopää juttu mut se ite osottautu ihan tuuliviirik ja uhkaili just tolla blokkauksella 😀 Tuli mieleen et oisko se halunnut sit mut koska ei saanutkaan ni petty totaalisesti ja ei sit halunnut enää viestil no ksp mikä ksp

    1. siis tosta sun tapaksesta puhuin tos vikas lausees 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *