Paskanmausta

No kyl tee tiärättee.

Mikään ei oo pahempaa kun se, että jää paska maku. Mä henkilökohtaisesti tiedän ettei aina oo helppoo olla suoraselkäinen ja hyvä tyyppi vaan nilkkeyteen ja välinpitämättömyyteen on turvallisempaa tukeutua. Mutta entä sillon kun ne asiat vois hoitaa helvetisti rehellisemmin jolloin paskanmaun sijaan kielen alla vois kytee vaan sellainen toffeinen hyväksynnän sivumaku?

Nyt ei ole varmaan enää vaikee arvata että mikä tänhetkisen paskamyrskyn kielenpäällä on aiheuttanut.. No ne taannoiset hyvät treffit! Pelasin kaikki täysin ohjekirjan mukaan deittejä seuraavina päivinä, olin viileen cool ja vähän välinpitämätön. Odotin kolme päivää jonka jälkeen laitoin viestiä tiedustellen mahdollisia seuraavan viikon deittejä.

Puhelimen vilkuilua, ”Okei nyt tuolla lukee ’Nähty 4min sitten'”. Odottelua. Äänet pois ettei odottais viestimerkkiä. Puhelin kiinni hetkeksi jotta vois päällelaiton jälkeen ilahtua tulleesta vastauksesta. Puhelin petauspatjan alle. Puhelin roskiskaappiin. Puhelin sohvatyynyjen väliin sillä aikaa kun käy kaupassa.

Kolmen tunnin jälkeen huomaat huutavasi puhelimelle että ”COME ON MAN WHAT YOU PLAYING AT?!”.

Seuraavana aamuna ei vieläkään mitään.

Kolmen päivänkään jälkeen ei mitään.

Vittu.

 

Seuraa surutyön kuusi vaihetta.

1. Kieltäminen – ”Okei no ei se varmaan oo vaan huomannut” ”Se varmaan näki sen vaan kiireessä ja unohti, kyllä se kohta vastaa”

2. Viha – ”No mitä vittua? Miten se kehtaa!” ”Eikö nyt voi vaan vastata vaikka että ehkä on parempi ettei nähdäkään?!” ”PERKELE!”

3. Itsetutkiskelu – ”Okei mitä mä nyt muka tein väärin..?” ”Olikohan se hymyhymiö siinä lopussa nyt kuitenkin liikaa?” ”Tulkitsinkohan mä kaiken väärin?” ”Olinko mä sittenkin ainoo jolla oli hauskaa niillä deiteillä?”

4. Mukahyväksyntä – ”No ei siit ois mitään tullutkaan kun sillä oli niin pieni jalankokokin” ”Tää on hei itseasiassa parempi näin koska sillä oli se luomikin korvalehdessä” ”AHAHAHHAH unohdinko kertoo että se ei kato leffoja tai sarjoja – Mitä siit ois voinu tullakaan?”

5. Hyväksyntä – ”Okei aidosti ihan sama” ”Sit jos mä joskus törmään siihen jossain ni voin vaan kohauttaa olkapäitä ja hutasta et ’Your loss dick wit'”

6. Paskanmaku – ”No oikeesti jos mä törmään sen jossain niin ignoraan sen perseen kuuhun.” ”Miehet on vaan kaikki ihan perseestä joten ihan vitun sama taas antaa olla!”

 

Pidä tunkkis perkeleen pienijalkainen!

Edit: Oli se sittenkin vastannut ja multa mennyt vaan ohi. Katkeratar joutunee nielemään sanansa. Mutta vaan hetkellisesti.

Kommentit (21)
 1. Haha! Niin tuttua. Aina oon ihmetellyt tuota samaa, että mikseivät voi sanoa suoraan, jos ekojen treffien jälkeen ei kiinnostakkaan. Turhaan antaa toisen odotella viestejä turhaan. Se on raastavaa molemmille osapuolille! Ei sitä itsekkään kasvotusten pysty sanomaan toiselle ”Ei tästä taida tulla mitään..”-kommentteja, koska pelkää toisen kysymys tulvaa. Viestellä se on helpompaa. ”Sori, oli hauskaa, mutta et ole mitä etsin. Moikataan ku tavataan!”. Simppelisti ja nopeasti. Molemmat voivat siirtyä eteenpäin. Mulle käy lähes aina niin, että mies on todella kiinnostunut ja ihastunut muhun jo ensi treffien jälkeen tai itse jään ihmettelemään minne se kipinä jäi? No tyttökaverit sanovat rohkaisevasti aina treffien jälkeen ”kyllä se prinssi valkoisella ratsullaan vielä tulee vastaan.” No minä en usko satuolentoihin. 😡

  1. No mutta sulla onneks näyttäs olevan asiat silleen paremmin päin 😀 Parempi noin hei! Ja kyl ne satuolennotkin ehkä joskus on totta?

   1. Jokainen uskokoot mihin haluaa ;D

 2. Oikeesti kaikki lukukuittaukset ja paikalla viimeksi-infot on ihan kauheita! Siinä vaan raastaa ihan turhaan kun miettii et miksei se vastaa vaikka on lukenu jo aikaa sitten 😀 Myös toiseen suuntaan: ite oon just sellanen ärsyttävä että en heti luettuani välttämättä halua vastata mitä mieleen tulee vaan vähän aikaa pohdin miten muotoilisin asiani… Mulla onkin puhelimessa ilmoituskeskus ja banneritoiminto josta näkee kuka viestin on laittanu ja pari ekaa lausetta, ilman et tulee antaneeksi lukukuittauksen. MUTTA jos viesti on pitkä ja alkuosassa on asiaa joka ei houkuttele lukemaan, voi se purra omaan nilkkaan jos ei mee kattoon koko viestiä ja loppuosassa oliskin kivempaa luettavaa… 😀 Siis ihan hirveetä tää nykyteknologia! 

  1. Eikö ookin! Mutta täytyy sanoa että ne on varmaan täysin meidän sukupuolen juttu pohtia mitä kirjoittaa ja miten että tulee lähetetyksi paras mahdollinen viesti 😀 Eihän miehet yleensä tollasia ajattele! Tai analysoi… Vai analysoiko? ”Hei jätkät kattokaa nyt se muija kirjoitti mulle jotain että haluanko nähä sitä ni miten mä nyt sitten vastaan tähän? Voinko käyttää sanaa ”tottakai” vai onks se liian innokas? Oisko kuitenkin ”Eiköhän me voitais” parempi kun en haluu nyt välittää kuvaa et oikeesti oisin huumapäissään… Äh, en vastaa vielä mitään, mietin sit rauhassa ku pääsen himaan.”

   Ps. Toinen keino välttää lukukuittaus on laittaa mobiilidata pois päältä ja käydä tsekkaa viesti, ihan pieni vinkki! MIEHENKETALEET ÄLKÄÄ OTTAKO TÄSTÄ NYT VAAN MITÄÄN IDEOITA KUITENKAAN!

   1. Joo kai sitä vähän turhaan sortuu ylianalysoimaan jokaista käytettävissä olevaa sanaa 😀 Sitten kun on vielä sarkasmin, huonon kielenkäytön ja kaikenlaisen läpänheiton ylin ystävä niin parempi kuitenki vähän ees oikolukea ja miettiä sanavalintoja… 

    PS. No huhhuh mikä kikka, kiitti!! 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *