Sinkkuudesta

Rapatessa roiskuu ja sehän roiskuu. 2010-luvun parikymppiselle (okei no melkeen kolmekymppiselle) sinkkunaiselle on ok herätä uuteen päivään mällit silmässä, vetäistä vaatteet niskaan ja painua omaan petiin nukkumaan yöllä pantuja tunteja takaisin. Sille on ok olla vapaa. Sille on ok tietää mitä haluaa. Sille on ok olla vittuuntumatta siihen, että on usein se kolmas, viides tai seitsemäs pyörä.

Sille on ok tavata uusia ihmisiä, ehkä vähän salaa pussailla baarin edessä poikaa kenestä ei tiedä nimeä enempää ja josta toivoo tietävänsä vielä vähemmän seuraavana aamuna. Sille on ok pelata Tinder loppuun ja ärsyyntyä ilmoitukseen ”Lähelläsi ei ole uusia käyttäjiä”. Sille on ok tulla duunista, mennä kauppaan, ostaa pussi pakastepullia ja syödä niistä puolet heti. Sille on ok laulaa Kaija Koon biisiä Kaunis rietas onnellinen päissään aamuyöllä yksin kotona ja huudahdella ääneen itselleen  ”JUST NIIN BEIBI! JUST NIIN TÄÄ BIISI ON SULLE!”

Sille on ok ettei ole se baarin kaunein misu, kun se tietää olevansa kuitenkin nätti ja heittävänsä sitäkin parempaa juttua. Sille on ok ettei se välttämättä tiedä mitä aito, loputon ja palava tosirakkaus on. Sille on ok tietoisuus siitä että ehkä se tulee olemaan loppuelämänsä yksin. Sille on ok nauttia seksistä ja harrastaa sitä just sillon kun siltä tuntuu ja lupaa tai hyväksyntää muilta pyytelemättä.

Sille on ok närkästyä kavereidensa lasten ”Meidän Maija teki tänään ekat kakat ihan itse pottaan! Me ollaan koko perhe niin ylpeitä Maijasta!”-päivityksistä. Sille on ok olla ehkä koskaan haluamatta omia lapsia. Sille on ok vannoa itselleen että jos joskus niitä kuitenkin saa, niin niistä ei yksikään em. tapainen päivitys päädy sosiaalisiin medioihin. Mut samalla sille on ok huokailla ihastellen kavereidensa vauvojen kuvia. Sille on myös ok olla ihan aidosti onnellinen kavereidensa puolesta jotka iloitsevat lapsistaan.

Sitä myös vituttaa jotkin asiat omassa sinkkuudessaan, mutta se on hyväksynyt ne. Sillä sille ei oo ok olla ”ihan ok tyyppi” kun se tietää olevansa hel-ve-tin upea.

Ai kenelle nää kaikki on ok? No mulle.

Tervetuloa seuraamaan blogia, jota kirjoittaa kohta 27-vuotiassa nälkänen sinkkumuija joka haluaa jakaa myös muille sinkkuelämänsä iloja ja suruja. Ja sille ne kaikki on täysin ok!

suhteet oma-elama rakkaus seksi
Kommentit (2)
  1. Hei jee!

    1. Hei jee Laura! 🙂 Kiva kun kävit lukaisemassa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *