Tuhmien puhumisesta

Okei siis mä oon aina ollut sitä mieltä että tuhmien puhuminen panemisen aikana on vaan suuuuuperkiusallista. Yleisesti en siis koe sitä mun vahvimpana alueenani, tai no siis ollaanpa nyt rehellisiä, alueena lainkaan. Itse tuhmien puhumista megana kiusallisempaa on muuten tehdä se jollain muulla kielellä kuin omalla äidinkielellä. Nussiminen esimerkiksi englanniksi on aivan karmivaa hommaa: ”Oh yeah fuck me real hard you naughty boy” ”Yeah just like that, do me real good with that hard average sized PENIS” Elikkäs siis mitä? No mutta se miksi mä nyt päätin kirjoittaa tästä on että mun ulko-ovi kolahti äsken kiinni ja päätti ehkä hauskimman tuhmanpuhumiskokemuksen vähään aikaan.

Solid panokaveri tuli sovitusti kylään. Tilanne lämpeni aika hitaasti ja ihmettelin et minkäslainen homma, ei näitä ongelmia oo ennen ollut. Myönsi polttaneensa paukut juuri ennen kuin tuli tänne eikä jutun käyntiinpanemisesta meinannut tulla lasta eikä paskaa. (Okei no tässä tapauksessa toi vertaus koettakoon hyvänä asiana, kumpikaan lopputulos ei olisi ollut kovinkaan toivottu…….) Melkeen jo kiukuspäissäni luovutin kun oli hetken yrittämisenkin jälkeen suu edelleen täynnä löysää munaa, ja kaveri katsoo mua suoraan silmiin ja kysyy että ”Hei ei sulla olis mulle kattilaa myydä?” ”Ööh mitä, kattilaa?” ”Joo ku en oo muistanu tonne uuteen kämppään ostaa ja pitäs keittää makaronia” Tässä vaiheessa ymmärrettävästi muna oli poistunut suusta ja alettiin keskustelemaan makaronista. Lupasin että voin kyllä pastat pistää tulille mutta valitettavasti ei ole juuri nyt kattilaa myydä.

Sanoin ääneen makaroni, ketsuppi ja että ”Mulla on jääkaapissa myös valmista jauhelihaa siihen kyytipojaksi” ja BOOM pelivalmius saavutettu. Revettiin molemmat jäätävään räkänauruun jonka jälkeen smäidättiin, pämpättiin ja pisteltiin, halailtiin tunti ja lähetin pojan lainakattila kainalossa kotimatkalle. A-VOT!

Nyt näyttäis siis vahvasti siltä, että oon tehnyt uuden aluevaltauksen ja tuhmien puhuminen alkaa olla ns. hallussa. Voinen turvallisesti todeta, että kaikilla yleisimmillä mittapuilla mitattuna jälleen yksi täysin normaali kokemus mun ehdottoman normaalissa sinkkuarjessani.

Nyt alkaa tätä tietotaitoa olee muuten sen verran että keväällä vois olla jonkun Sinkkuuden ABC – Näin muutat varpuspaskan hunajaksi -seminaarisarjan paikka.

Kommentit (14)
  1. Moikkelis! Haastoin sut justiinsa tallaseen 🙂

    1. Voi juku, kiitos! Hoidanpa oman puoleni hommasta lähipäivinä!

  2. Itsekin enemmän voin lähetellä tuhmia viestejä mutta en mielllään puhu tuhmia puuhien aikana 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *