Uusimmasta farssista

Mä mainitsin edellisessä postauksessa, että lähiaikoina on jälleen tuiverrettu deittailun paskapyörremyrskyjen läpi. Jaa että onko? No tässä nyt ois tuoreeltaan saagaa siitä millaiseen viimeiseksi varpaani dippasin.

Koska oon yllätyksien nainen ja täysin ennalta-arvaamaton, haluaisin yllättää kaikki kertomalla että tämäkin elämääni ilahduttanut puujalkavitsi löytyi, tadaa, Tinderistä! Mätsättiin joskus kesäkuussa, vaihdettiin muutama hassu viesti ja homma tyrehty. Ruisrock-sunnuntaina muutama viikko sitten venailin yksin vesibussia kaiken sen festariloven ympäröimänä ilta-auringon katveessa, ja jossain olemisen tuskassani päätin laittaa tälle miehelle viestiä. (Lue: Selasin botskijonossa Tinderistä vanhoja mätsejä ja keskusteluja sen jälkeen kun olin nähnyt todella rändömin henkilön instassa kuvan entisestä sitoutumiskammoisesta heilasta uuden tyttöystävänsä kanssa samoilla festareilla……..) Hän vastasi mulle, että hänellä on nyt joku tilanne päällä, ja että jos vaan mulle sopii niin haluaisi ottaa yhteyttä kun se tilanne selviää. Ajattelin, että no why the hell not, ei tässä oo mitään menetettävää. Monella olis varmaan tullut jo tässä vaiheessa sellanen hell no boy, en oo kenekään kakkosvaihtoehto -fiilis päälle, mut mä aidosti ajattelin et entä sitte, kohta kotona venaa ne kuustoista kissaa.

Mutta… Tästä homma eskaloituikin siihen että alettiin whatsappailemaan, ja mä päätin et okei, teen kaikkeni että kiilaan itseni nyt tähän väliin koska mulla oli melko harvinainen fiilis tyypistä et vois natsaa. Seurasi viikon verran intensiivistä aamusta iltaan kestävää viestittelyä, pari puhelua ja homma käväsi välillä vähän siellä steamymmälläkin puolella, if you know what I mean. Välillä tää tyyppi koki itsensä ”kusipääksi” ja ”syyllisyyttä” siitä että me pidetään yhteyttä vaikka on se toinen mimmi kuvioissa, mutta kuitenkin teki itse aloitteet treffipyyntöön ja muuhun ”Mä en usko et pystyn olee pussaamatta sua ku nähään” -henkiseen homman pohjustukseen. Mä annoin monta outtia viikon aikana palata asiaan sitten kun hommat on selkeemmät, mutta hän lähetyi näiden jälkeen aina uudelleen. Siinä vaiheessa kun selvisi, että hän oli tavannut tätä tyttöä kahdesti (??!!!!!) ja ettei kyse ollut edes hänen mielestään tapailusta, olis mun hyvin harjaantuneiden sekopääaistien pitänyt jo aavistaa tuleva. Mutta helvetti kun tuntu kivalta kun oli taas joku jonka viestittely sain hymyn huulille, ja jonka kehut nosti itsetuntomittarin väpisee sinne tulikuumalle itänapille, olinhan hänen mielestään kuitenkin erittäin hyvännäköinen eikä hän sen ilmaisemisessa sanoja säästellyt. Sovittiin sitten ne treffit.

Treffipäivänä sälli alkaa kuumottaa mua taas jollain ”Mulla on niin syyllinen olo”-viesteillä. Sanoin et ”Nyt jumalauta jäitä hattuun – Me ei olla edes tavattu koskaan, voidaanko ottaa tää ihan sellasena rentona uuteen ihmiseen tutustumishenkisenä juttuna, koska eihän sitä tiedä onko meillä edes kemiaa”. Vastaus: ”Nähdään vaan, mut jos vaan frendeinä, en kyllä nyt pysty muuhun” AI HETKINEN OKEI? Lähetit darrapäissään mulle jotain dick picejä mut ehkä sä sit vaan lähettelet niitä kaikille joiden kanssa haluat olla vaan kaveri……. (Ps. Oon ennen tätä sälliä miettinyt itekin, että miks tyypit lähettää jotain munakuvia pyytämättä, mutta asia selvis: Sellaiset monnit kiihottuu ajatuksesta että nainen haluaa nähdä sun mailan. That’s it, arvoitus ratkennut ja eteenpäin!) Fiilikset luonnollisesti tässä vaiheessa melko ristiriitaiset eikä kovinkaan innokkaat mutta menin paikalle.

Istuttiin penkillä kolmatta tuntia ja juteltiin ihan vaan kaikesta. Koin itseni melko asbergeriksi kun oli kaks tuntii yöunia ja pitkä duunipäivä alla, mutta silti koin että ihan klikkas ja juttu solju. Kun lähettiin menee, tyyppi sano että ”Olipa hyvä ettet antanut mun peruu tätä, oli tosi kiva tutustuu tällee kavereina” aaaaand here we go again, k-pommi. Tätä tilannetta seurasi n. 10min kestävä tiukka verbaalinen vääntö, jossa hän esim ilmaisi ettei halua suudella koska kokisi sen tässä kusipäiseksi tätä toista mimmiä kohtaan, jonka kanssa he eivät toki ole vielä sopineet näkevätkö sitä kolmatta kertaa (???!?!?!?!?!??!). Ilmaisin että homma on mun osalta tässä mikäli hän olettaa et jään jotain venailee, ja että tää on niin täysi farssi jo lähtökohtaisesti koska ME TÄSSÄ KÄYDÄÄN EKOJEN TREFFIEN JÄLKEEN JOTAIN VITUN EROKESKUSTELUA? Hän myönsi mulle luvan jatkaa muiden tapailua ihan normaalisti että se on sitten hänen harmitus jos hän toisen keissin selvittyä ottaa yhteyttä ja mä olen löytänyt jonkun. Pääsin kotiin niin tulee heti viestiä perään että ”Eihän nyt oo mitään hard feelings” ja saahan hän laittaa viestiä myöhemmin, frendeinä nyt ja sitten katsotaan homma uusiksi kun hänen kuviot selkenee. Ehdotin ratkaisuksi kasuaalia seksisuhdetta, sillä omat fiilikset kaikkeen muuhun hänen suhteensa oli kyllä jo kuolleet (mutta tunteet kuvien perusteella valtavaa mailaa kohtaan vasta syttyneet….)

HY-VÄ LUO-JA. 

Kyseessä melkein 33-vuotias mies, jolla takana useampi pitkä parisuhde. Se on siinä ja siinä onko pillit kohta pussissa! 

Kommentit (5)
  1. Moi, päädyin tänne tosta sun viimeisimmästä postauksesta lukemaan, ja täytyy nyt kommentoida, kun oli niin hämmentävä stoori. Tossa nimittäin tuli ihan sellainen fiilis, että toi mies on joku 18-19. Mun mielestä on toki ihan ok, ettei kaikkia kiinnosta tapailla useampia yhtäaikaa, ja jos joku vie jalat alta, harvoin himottaakaan muut samaan aikaan. Ehkä se saa jotain kiksejä siitä tyhjästä tempaistusta syyllisyyden tunteesta tai sitten toi on jotain korkeamman tason peliä. Kai kaikki uskollisuus siihen asti kun asiasta on jotain sovittu on oma-aloitteista ja omasta vapaasta tahdosta lähtevää. Eikä edes seuraavaa tapaamista sovittuna… toki herättää epäilyksiä, jos joku pyörittää montaa samaan aikaan, mutta ei sen syyllisyyttä pitäisi aiheuttaa.

  2. Myönnetään, tyrskähdin parikertaa ja sitten tunsin myötätuntoa. Tinderin mystinen maailma on täynnä kusipäitä ja törmäsin itsekkin sellaiseen – onneksi sanoin ei tapaamiselle aikoinaan. Kaveri oli juurikin eroamassa (mikä selvisi ihan loppu metreillä) ja minähän en lähde kenenkään reboundiksi tai lohduttajaksi. Sowwy. 

    Mitä tulee peniskuviin… Pelkkä maila ei sytytä millään tasolla. Penis on aika epäseksikäs, jos se on kuvassa yksinään. Plus sellainen kun lävähtää verkkokalvoille varoittamatta julkisella paikalla… Not so much fun. Jos kuva on taas koko miehestä, hyvässä asennossa ja pilkettä silmäkulmassa luvan kysymisen jälkeen – sitten voikin olla vähän säpinää. Consent is sexy. Itselläni on yksi, jossa herra on laittanut tekokukan hampaidensa väliin ja virnuilee aika seksikkäästi. Ei valitettavasti nykyisestä poikaystävästäni. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *