Aamun herkutteluhetki
Tänään meidän Kuopion kollegat saapuivat tekemään töitä meille. Meidän tiimin yksi tavoite on työhyvinvointi. Valitettavasti tämä tavoite vaan tahtoo unohtua niin helposti, koska töitä on niin paljon ja aikaa vähän.
No, meille kun tulee vieraaksi, niin me pyrimme edes jollain tapaa ruokkimaan työhyvinvointiamme. Meillä on lähimmän kollegani kanssa aina tapana, että teemme jotain, hän tekee useimmiten suolaisen ja minä makean. Alla kuva aamun tunnelmasta ja herkuista. Tälläiseen pieneen herkutteluhetkeen meillä on aina aikaa.
Tässä olin valmistanut lohiwrappeja, osa gluteenittomia.
Halusin kokeilla jouluisia gluteenittomia rocky roadeja. Pohjana oli siis valkosuklaa. Muita aineita olivat kuivatut karpalot, suolapähkinät, vaahtokarkit ja joulupiparit. Aika herkkua oli!
Taustalla on koristelemattomat glögiappelsiinijuustokakkuset. Pohjassa oli voita ja Semperin glut. piparkakkusia. Täytteessä oli tietty kermaa ja appelsiinituorejuustoa ja kiille oli glögiä ja liivatetta. Koristeluna käytin pieniä valko-punaisia karkkikeppejä, tummaa appelsiinisuklaata. Kollegani oli leiponut herkullisia glut. karjalanpiirakoita kera munavoin sekä hän oli tehnyt leikkelelautasen.
Huomenna olisi taas yksi vieras…..