Ladataan...

 

No niin, uusi vuosi. Tapahtui ihan kamalasti kaikkea kivaa ja jännää. Meinasin kirjoittaa siitä kaikesta, mutta se tuntui ikävältä luettelolta kaikkea. Vaikka asioita oli paljon, en tuntunut niiden uuvuttavan. Olen huomannut, että uuvutan itse itseni. Esimerkiksi huolehtimalla muiden puolesta pyydettiin sitä tai ei. En halua kuolla tympääntyneenä ja katkerana: kuinka kaikkeni annoin, eikä kiitosta kuulunut. Uuden vuoden lupas itselleni onkin se, että "välitän vähemmän siitä, viihtyvätkö muut". Ei niin, ettenkö välittäisi muista, mutta minun velvollisuuteni ei joka tilanteessa olla joustamassa ja viihdyttämässä muita. Voisin aivan hyvin välillä miettiä, mistä itse pidän ja kenen kanssa haluan jutella, se tuskin on keneltäkään pois. Jos joku haluaa ottaa kakkupalan puoliksi, minä aina ollut olen heti jakamassa palaa, vaikka en itse olisi kakkua halunnut lainaan. Siinä yksi toope esimerkki. Täysin hölmöä. Opettelen tästä pois. 

Tässä voitte ihailla, kuinka lumi sulaa pitkin kivisiä vartaloita. 

Ladataan...

Juu, piti saada tämä toinen päivitys ennen syyskuuta, mutta kaikkea sattuu ja tässä nyt ollaan. lämmin syksy jatkuu ja muistoissani käväisen kesän paahtavassa Euroopassa. Kävimme poikaystäväni kanssa reilun viikon reissulla, ja pääsin muistelemaan omaa opiskelijavaihtoani. Olin vaihdossa puoli vuotta Belgiassa Mechelenissä. Vaihdossa sain myös elinikäisiä ystäviä, joista osaa pääsin myös matkalla tapaamaan. Vaihdosta kirjoitin myös blogia. Kävimme Ranskassa Lillessä ja Dunkirkissä, Belgiassa Brysselissä, Mechelenissä ja Antwerpenissä. Lopuksi matkasimme ystäväni luokse Luxenbourgiin ja piipahdimme samalla myös Saksan puolella Trierissä. Lopuksi vielä tietenkin muutama Flow-kuva koska Flow. Nyt ehkä pääsen irti kesästä ja keskityn tähän kauniiseen syksyyn.

Ah! Belgialainen vohveli ja tatuointi samalla teemalla.

Lillessä oli melko viehättävä kirjakirppari.

Dunkirkissä oli paljon historiaa ja upea ranta, jonka varrelta löytyi paljon kivoja ravintoloita. 

Brysselissä löytyy pissivän pojan lisäksi pissaava tyttö ja koira.

Mechelenin B&B majoituksen ihanuutta lisäsi hurmaava kissa, joka tuli ikkunasta iltaisin ja aamuisin tervehtimään meitä.

Omaan vaihtokaupunkiin on kyllä aivan erityinen suhde.

Luxissa kuumuutta oli välillä vaikea kestää. 34c kaupungissa on liikaa. Kun lojuin ystäväni parvekkeella bikineissä, näytti takalistoni kuulema itkevältä juustolta.

Maisema maisemahissin ikkunan läpi.

Pipona populaa.

Flowhun päättyy kesä ja vuoden ajoista paras voi alkaa. 

 

 

Ladataan...

 

 

Flow-festivaali on minulle ollut monena vuonna syksyn merkki. Syksy on ollut aina myös lempivuodenaikani, ja nyt kun takana on "oikea kesä" tuntuvat raikas tuuli ja viilenevät illat taas tervetulleilta. Syksy on täällä ja sen kunniaksi kaksi kuvarikasta kesänmuistelupostausta. Suurimman osan kesästä vietin töissä, mutta kaksi lomaviikkoakin mahtui mukaan, toinen kesäkuulle ja toinen elokuun loppuun. Kesäkuulumisia nro 1 Sodankylän Elokuvajuhlat, RuPaul's Drag Race: Wreq The World Tour ja Kaustisen kansanmusiikkijuhlat olkaa hyvät!

 

Katsoimme ystäväni kanssa elokuvajuhlilla 11 elokuvaa, mutta yhtäkään niistä ei esitetty itse elokuvateatterissa.

Pienessä teltassa oli mielestäni ihana tunnelma! Heti valojen sammuttua suhahtelevat kaljatölkit auki, vaikka omat alkoholijuomat ovat kielletty. Ei se oo niin justiinsa. 

Ensimmäisinä päivinä oli melko kylmä ja taivas pilvinen. Onneksi emme nukkuneet teltassa vaan ihanan perheen huoneessa festarivieraina.  

Dekoreeraus oli hoidettu hyödyntäen vanhoja leffajulisteita ja miksipä ei! Olivat aivan ihania!

Joen varella kelpasi nauttia tunnelmasta ja rose-viinistä.

Kun aurinko paistaa pyöräillessä silmiin kello kolme aamuyöllä tietää, että tämä on ikimuistoinen kokemus.

Hetken tauko elokuvista päivävaelluksella Luoston kansallispuistossa. Naava nauttii puhtaasta ilmasta, kuten mekin.

 

Kivinen nousu tunturille oli yllättävän haastava.

Huipulla tuuli, mutta välillä matkan aikana hikoili niin paljon, että oli otettava paitakin pois. 

Alasmeno ei ollut ihan simppeli sekään. 

Sivistyksen pariin ja metsästä lähes suoraan Finlandia-taloon. It's Shangela!

Fanityttö ja Sodankylästä tuodut korvikset.

 

Pages