Lohirapumousse & lisukkeet

lautasella .png

lohirapumousse.png

Lohirapumousse (2-4 annosta riippuen nälästä)

  • 150g lämminsavulohta
  • 100g rapuja 
  • 100-150g paksua jogurttia (käyti Ehrnmannin rahkajogurttia)
  • tuoretta ruohosipulia 
  • 1/4 limen mehua 
  • Mustapippuria 

Kaikki ainekset vaan sekaisin. Itse pilkoin rapupuikot pois pakastimesta katkarapujen/jokirapujen sijaan, mistä syystä ”moussessa” on suikaleita. Limelohkoja voi tarjota ruuan yhteydessä, voi pirskottaa sitten koko ruualle.  

Lisukkeena:

  • Vihreää salaattia 
  • Itse tehtyjä hyvin paistuneita lohkoperunoita (mausteena 1tlk öljyä, suolaa, mustapippuria ja jauhettua inkivääriä)
  • Keitettyjä punajuuria (on muuten ollut ekstrahyviä nyt kaupoissa!) 

lohkoperunat.png

Koti Ruoka ja juoma