Lohirapumousse & lisukkeet
Lohirapumousse (2-4 annosta riippuen nälästä)
- 150g lämminsavulohta
- 100g rapuja
- 100-150g paksua jogurttia (käyti Ehrnmannin rahkajogurttia)
- tuoretta ruohosipulia
- 1/4 limen mehua
- Mustapippuria
Kaikki ainekset vaan sekaisin. Itse pilkoin rapupuikot pois pakastimesta katkarapujen/jokirapujen sijaan, mistä syystä ”moussessa” on suikaleita. Limelohkoja voi tarjota ruuan yhteydessä, voi pirskottaa sitten koko ruualle.
Lisukkeena:
- Vihreää salaattia
- Itse tehtyjä hyvin paistuneita lohkoperunoita (mausteena 1tlk öljyä, suolaa, mustapippuria ja jauhettua inkivääriä)
- Keitettyjä punajuuria (on muuten ollut ekstrahyviä nyt kaupoissa!)