5x tuote, jonka ostan aina uudelleen

1. Akademikliniken Pure Lip Intense – huulirasva

Akademiklinikenin Pure lip intense -huulirasva kosteuttaa, pehmentää ja vahvistaa huulten ihoa sekä suojaa sitä säältä ja tuulelta sisältämiensä öljyjen sekä kasviuutteiden avulla. Se sisältää myös ravitsevia antioksidantteja sekä E-vitamiinia, mutta ei lainkaan vettä. (Lähde: akskincare.se)

Minulla on paljon huulirasvoja, ja etenkin kesäisin käytän jotain kevyttä, sävyttävää huulirasvaa. Joka syksy kun huulet alkavat sään viiletessä kuivua, hankin Akademiklinikenin huulirasvan. Se on ainoa, joka minulla auttaa tosi kuiviin huuliin, ja pehmentää niitä. Tuote tuo huulille myös kauniin kiillon ja sillä on pieni huulia turvottava efekti.

2. Olaplex Nro 3

Olaplex 3, kuten muutkin Olaplex-tuotteet, sisältää aktiiviainesosan nimeltä Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, joka korjaa ja vahvistaa hiuksia. Olaplex vaikuttaa hiusten rikkisidoksiin suojaten, korjaten ja pysyviä happivaurioita estäen. Olaplexin aktiiviaineosa suojaa, ravitsee ja uudistaa hiuksia sekä palauttaa vaurioituneiden hiusten kunnon korjaamalla kemiallisessa käsittelyssä rikkoutuneita disulfidisidoksia. (Lähde: olaplex.fi)

En aio enää luopua Olaplex kolmosen viikottaisesta käytöstä. Kerrankin tuote, joka tekee mitä lupaa! Tuote on lopettanut hiusteni katkeilun eikä kaksihaaraisia enää näy. Melko kallis tuote pakkauskokoon nähden, mutta mielestäni joka sentin arvoinen!

3. The Ordinary Matrixyl 10% + HA – seerumi

Tuotteen Matrixyl-niminen ainesosa on patentoitu peptidiyhdistelmä, joka silottaa ryppyjä ja juonteita stimuloimalla ihon kollageenintuotantoa. Tuote sisältää itseasiassa kahta eri Matrixyliä, Matrixyl™ 3000 ja Matrixyl™ synthe’6™, yhteensä 10% tuotteen painosta. Lisäksi se sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa, joka myös omalta osaltaan vähentää juonteiden näkymistä, sillä kuivalla iholla juonteet näkyvät selkeämmin. (Lähteet: theordinary.deciem.com, matrixylinside.com)

Olen käyttänyt tätä tuotetta vasta pari kuukautta, joten lopulliset tulokset eivät näy vielä. Ainesosasta kerrotaan, että yhdessä hyaluronihapon kanssa Matrixylin vaikutukset voivat näkyä ihon pinnassa jo muutamassa tunnissa. Koenkin saaneeni jo hieman siloitusta, mutta en mitään maata järisyttävää. Yksinään Matrixylillä menee muutamia viikkoja todella vaikuttaa kollageenintuotantoon ja saada aikaan näkyviä tuloksia, ja muutamien kuukausien jälkeen lopputulos on jo dramaattinen. (Lähde: https://www.medicalisland.net/reviews/matrixyl-3000-its-benefits-and-how-long-before-it-works) Matrixylistä lukemani tieto on niin vakuuttavaa, että haluan käyttää tätä tuotetta ainakin puoli vuotta lopputuloksen nähdäkseni. En voikaan sanoa, että olisin vielä huomannut kaikkien juonteideni hävinneen.

4. MISSHA Super Aqua Ice Tear Emulsion – kosteusemulsio

Tämä kosteusemulsio on tuote, joka kosteuttaa ihoa sekä rauhoittaa sitä sisältämänsä mineraalipitoisen jäätikköveden avulla. Minulla on etenkin talvisin pintakuiva ja kosteusköyhä iho, ja iholle jää usean kosteusvoiteen jälkeen kiristelevä tunne. Kun löysin tämän tuotteen, en ole enää vaihtanut! Tuote tuntuu imeyvän välittömästi ja iho tuntuu kosteutetulta.

Käytän tätä tällä hetkellä aamuin illoin, mutta tuotteesta on olemassa vielä voideversio. Voide on itseasiassa tarkoitettu käytettäväksi tämän emulsion päällä, mutta itselleni pelkkä emulsio on riittänyt ihan hyvin. Ilmojen vielä viiletessä voisin ottaa testiin voideversion yöksi.

5. MISSHA Super Aqua Cell Renew Snail Sleeping Mask – yönaamio

Tämä yönaamio on tarkoitettu kirkastamaan sameaa ihoa sekä tukemaan sen pinnan uudistumista sisältämänsä etanaseerumin avulla. Se sisältää myös kasviperäisiä uutteita, jotka lisäävät ihon elinvoimaisuutta, kosteuttavaa merivettä sekä kosteutta säilyttävää apinanleipäpuu-uutetta.

Olen käyttänyt tätä yönaamiota jo monta vuotta. Minulla on teini-iän jäljiltä aknearpia iholla, joten etanatuotteet ovat minulla ehdottomia tasoittamaan ihoa. Tuote tekee juuri sen, mitä lupaa – aamulla iho on silmin nähden tasaisemman ja kirkkaamman näköinen. Huomaan tuotteen myös kosteuttavan hieman, mutta jos kosteutus on yönaamion käytön päätavoite, valitsisin jonkin muun tuotteen.

Mitkä tuotteet ovat sinulla niitä, jotka ostat aina uudelleen edellisen loputtua?

kauneus iho hiukset
Kommentit (1)
  1. Ihonhoitorutiinini – Vanity Minute | Lily
    17.12.2020, 11:52

    […] Tämän jälkeen taputtelen iholle The Ordinaryn Matrixyl 10% + HA -seerumin, jonka annan taas imeytyä hetken. Levitän sen myös silmänympäryksille. Seerumista lisää tässä postauksessa. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *