Kosmetiikkasuosikkini joulun välipäiväalesta

Keräsin tähän postaukseen omat tärppini joulun välipäiväalennuksiin. Kaikki tuotteet ovat sellaisia, joita olen itse kokeillut ja todennut ne hyviksi.

Mizonin etanaseerumituotteet ovat suosikkejani, ja ne oikeasti toimivat. Niihin pääsee kätevästi ja edullisesti tutustumaan Bearelin nettikaupassa alennuksessa olevan matkapakkauksen kautta. Pakkaus sisältää minikokoisen puhdistustuotteen, kasvoveden, hoitonesteen sekä kasvovoiteen. Setin hinta on normaalisti 27,90e, nyt alennuksessa 19,53e. Suosikkini Mizonin etanatuotteista on seerumi, joka sisältää 80% etanauutetta. Tuotteen normaalihinta on 29,90e ja se on nyt alennuksessa 23,92e.

Toinen suosikkimerkkini Bearelilta on Coxir. Suosikkipuhdistustuotteeni, Coxirin puhdistusöljy, on nyt tarjouksessa 15,12e, normaalisti 18,90e. Saman sarjan hyaluronihappoa sisältävä kasvovesi on nyt tarjouksessa 14,32e, normaalisti 17,90e. Molemmat tuotteet ovat sellaisia, jotka ostan aina uudelleen, ja laitoinkin loppumassa olevan puhdistusöljyn tilaukseen.

Olen kirjoittanut aiemminkin Olaplex-tuotteista, jotka ovat tärkeä osa hiustenhoitorutiiniani. Cocopandalla on tarjouksessa  lahjapakkaus, joka sisältää shampoon, hoitoaineen, tehohoidon sekä muotoiluvoiteen. Pakkauksen normaalihinta on 72,90e, ja se on nyt tarjouksessa 47,35e. Myös Olaplex kolmosesta on yksinään ihan hyvä tarjous, se on nyt 23,10e, normaalisti 28,90e. Suosittelen myös Olaplex-öljyä, joka on samanhintainen kuin kolmonen.

Löysin Cocopandalta hyvästä tarjouksesta myös suosikkihopeashampooni, Fanolan No Yellow -shampoon. Se on nyt tarjouksessa 10,45e, normaalisti 20,95e.

Colourpopilla on kaikki tuotteet 25% tarjouksessa. Colourpopin luomivärit ovat tosi pigmenttisiä ja pysyvät luomilla hyvin.

Stockmannilta löysin tarjouksesta Beautyblenderin lahjapakkauksen, joka sisältää meikkisienen lisäksi sen puhdistukseen tarkoitetun tuotteen. Pakkauksen normaalihinta on 29,90e, nyt tarjouksessa 17e. Myös Diorin meikkipaletti on hyvässä tarjouksessa: normaalisti 73,90e, nyt 41e. En ole käyttänyt juuri tätä palettia, mutta kokeilemani Diorin meikit ovat kaikki olleet todella laadukkaita. Suosikkituotteeni ihon punotuksen peittoon on Urban Decayn vihreä värinkorjaaja, joka on nyt tarjouksessa 13e, normaalisti 29,00e.

Eleveniltä löysin tarjouksesta siveltimiä, joita itse eniten käytän. Sigman sivellinpakkaus sisältää 12 sivellintä, ja se on nyt tarjouksessa 97,96e, normaalisti 139,95e.

Toivottavasti näistä vinkeistä oli iloa!

kauneus ostokset meikki hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *