Miten teen geelilakkauksen kotona

Minulla oli aiemmin monta vuotta geelikynnet. Hieman haikein mielin luovuin niistä raskausaikana, enkä palannut enää ottamaan niitä. Kävin kesällä ottamassa Shellac-lakkauksen, ja ihastuin siihen. Kynnet oli siistit eivätkä katkenneet lakan ansiosta. Diy-ihmisenä päätin sitten tilata geelilakkaustarvikkeet kotiin, ja tämä vaihtoehto toimii minulle tällä hetkellä hyvin!

Tilasin Blueskyn aloituspakkauksen Saksan Amazonista, josta se se tuli muutamassa päivässä. Lisää lakkoja olen tilannut Cesarshopista.

Olen tosiaan ammatiltani kosmetologi, ja olen käynyt geelikynsikoulutuksen. Vuosi tosin oli 2013, eikä kärsivällisyys riittänyt opettelemaan niin paljon, että olisin tehnyt kynsiä töissä. Eli jotain taustaa asiaan on, mutta ei kummoista.

Tältä kynnet näyttävät n. 2 viikkoa edellisestä huollosta. Viilaan ensin lakan pinnan rikki.

Kostutan vanulapun kynsilakanpoistoaineeseen, laitan sen kynnen päälle, ja peitän sen foliolla.

Kun kynnet ovat muhineet foliossa hetken aikaa, lakka lähtee kevyesti rapsuttamalla siihen tarkoitetulla työkalulla. Jos lakka ei lähde helposti, sitä kannattaa vielä muhittaa, eikä rapsuttaa väkisin, jotta omat kynnet eivät vaurioidu.

Kun lakka on poistettu, viilaan kynnen pinnan buffet-viilalla. Työnnän kynsinauhat taakse ja viilaan kynnet muotoon. Pyyhin kynnet puhdistuslapulla, jotta kaikki rasva ja lika lähtee kynnen pinnalta ja uusi lakkaus pysyy paremmin.

Levitän pohjageelin. Se on hyvin juoksevaa ja ohutta, kannattaa levittää tosi pieni määrä kynnelle. Lakka kovetetaan led-uunissa 60 sekunnin ajan.

Sen jälkeen lisään värilakan, jonka levitän myös kynnen kärjen yli. Näin lakkaus pysyy paremmin. Laitan värilakkaa kaksi kerrosta, kovetan molempia kerroksia uunissa 60 sekuntia.

Lopuksi levitän top coatin, jonka myös kovetan 60 sekunnin ajan. Tämän jälkeen pyyhin tahman pois kynnen pinnalta puhdistuslapulla. Viimeistelen lakkauksen kynsinauhaöljyllä. Valmis!

kauneus tutoriaalit
Kommentit (2)
  1. Emiliakatariinaa
    10.12.2020, 12:08

    Mistä tota huulirasvaa saa?🤩 mulla ei hirveesti oo tuotteita mitä ostaisin aina vaan uudestaan, jotkut hoitoaineet ja shampoot on yleisimmät😂 tai joku ihan perus dödö mitä oon käyttäny monta vuotta samaa🧐 muuten ostan vaan niitä mitkä tuntuu sinä hetkenä hyviltä😂

    1. Moni nettikauppa myy! Oon tilannut Bangerheadista. Mulla on myös dödö sellainen jonka ostan aina sen saman, ilman sen kummempaa syytä 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *