Esittely kirjoittajasta

Täällä kirjoittaa kohta 17 vuotias tyttö, joka käy Business College Helsinki eli entinen Suomen Liikemiesten Kauppaopisto. Tykkään viettää vapaa-aikaa leffojen ja frendien kanssa myös urheilu on mulle tärkeetä. Olen omasta mielestä  yleensä positiivinen ja iloinen ja todella sosiaalinen ja tuun juttuu kaikkien kaa ku oon mukava. Tää blogi koskee mun elämääni ja ajatuksiani.

Vuosi sitten aloitin kirjoittamaan blogi tekstejä joita en julkaissut nyt päätin aloittaa kirjoittaa julkisesti. Koska en ole ainoa joka ajattelee näin tai on kokenu jotai samanlaista niih terapeuttista heille ja saan kommenttiin kokemuksia teiltä.

Nämä tarinat on tosi asioita ja olen näitten asioista tätä mieltä, jos tarinassa ei oo tosi juttuja niih ne on kerrottu alku kappaleessa ja ne merkitään lihavoituneena tekstiin kuten tänne tuleva elämäkerta jossa on käytetty tätä tyyliä. Tänne mä oon ainakin kirjoittamassa myös naisten armeijasta menosta ja mielialoista ja asiakaspalvelusta ja kaikesta muusta kiinnostavasta aiheista.

Kommentteihin voi laittaa ehdotuksia mitä haluaisitte lukea niih voin kattoo et toteutan et jos on hyvä ehdotus niih voin tehdä sitten sellaisen tekstin ja ehdotuksia voi aina laittaa.

puheenaiheet oma-elama ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *