Se vähän parempi makaroonimössö
Tein tossa pari viikkoa sitten omasta päästä sovelletun makaroonimössön. Jauheliha/soijarouhe, makarooni ja tomaattimurska on pelastanu tän tytön melko monet kerrat. Siihen kun lisää millon mitäkin niin johan maistuu, tällä kertaa pyöräytin tälläsen setin:
Tarvitset:
Naudan jauhelihaa 400g
Pastaa 150-200g
Purkki tomaattimurskaa
Vuohenjuustoa 150g
Kourallinen kirsikkatomaatteja
Muutama valkosipulinkynsi
Sipuli
Näin teet:
Laita pasta kiehumaan ja pilko sipulit, tomaatit sekä vuohenjuusto. (Itse tykkään leikata vuohenjuustosta reunat pois, jolloin se sulaa paremmin pastan sekaan.) Paista jauheliha ja lisää joukkoon tomaatit ja sipulit. Pyörittele jauheliha ja vihannekset kypsiksi ja sekoita pastan joukkoon. Anna sörsselin olla liedellä ja kippaa siihen tomaattimurska ja vuohenjuusto. Mausta oman maun mukaan suolalla ja pippurilla. Sweet chili sauce passaa hyvin tähän mössöön jos tykkää hieman tulisesta ruuasta. Anna seoksen pulpattaa hetken liedellä ja avot. Simple as that.