eilen tänään ja huomenna

Snapchat-5725398269338932146.jpg

V I I K K O  S I T T E N

Tulin Helsingistä takaisin kotiin harjoittelupaikka takataskussa. Seuraavat neljä kuukautta asun Helsingissä ja opettelen lopulta käyttämään ratikkaa. Juttelin ranskalaisen Miquelin kanssa junan ravintolavaunussa ja tunsin kevät auringon ensimmäistä kertaa ihollani. Illalla arvottiin Jessen kanssa kolme tuntia, hakeakko pitsaa vai ei. Tietty haetiin.

E I L E N

Ostin kevään ekat mansikat, tein parasta kanasalaattia ikinä, tiskasin kahdesti ja nukuin neljän tunnin päikkärit. Pesin myös Sulon kuonosta hännänpäähän koska se kävi pyörimässä jossain kakkaläjässä. Hajusta päätellen se läjä oli ihmisestä peräisin. Kuka oikein paskoo puistoon? Kamoon nyt hei.

T Ä N Ä Ä N

Tein yllä olevan sanakollaasin koska oli pakko. Aamulla pesin Jessen vessan, joka oli ehkä traumaattisin kokemus pitkään aikaan. Uskallan väittää, ettei lattiakaivoa ollut puhistettu ainakaan viiteen vuoteen. Nohevana tyttönä sitten oksensin vessänpöntön kannen päälle (kuka sitä kantta nyt kerkeäisi aukasta) kun Jesse sitä tyhjensi. Kyllä musta vielä hyvä vaimo tulee. Illan olen koittanut tehdä luovan kirjoittamisen rästitehtäviä, lähinnä olen syönyt jäätelöä ja kuunnellut Olavi Uusivirtaa.

H U O M E N N A

Nukun sataan ja lähetän kummitytölle synttärikortin. Illalla menen syömään Jessen synttäridinneriä osa kaksi ja taidampa hörästä lasin jos toisenkin valkkaria. Muusta en sitten tiedä.

V I I K O N  P Ä Ä S T Ä

Kirjoitan luultavasti paniikissa koulujuttua, jonka dedis on tasan viikon päästä. Tiedän jo nyt, että se menee siihen viimeiseen iltaan. Viikon päästä olen toivottavasti saanut lisää kouluhommia purkkiin ja ehkä samalla tää mahahaava lakkais olemasta.

puheenaiheet ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *