Eniten vituttaa kaikki

Monesti vituttaa.

6334268493_022f326dfb_b.jpg

Kuten esimerkiksi tänä aamuna. Eilisiltana meni myöhään, paleli, väsytti ja poikakaverin kanssa oli pientä kränää. Ei mitään vittumäenooikinärakastanusuanyterotaan -kränää, mutta pientä nahinaa silti. Tiedättehän. 

Kello soi ihan liian aikaisin, joten torkutin ja en sitten käynyt suihkussa. Nyt olen töissä ja haisen kuolleelle oravanraadolle, joka on pyörinyt antaumuksella koirankakassa. Työpaikan kahvi oli tänä aamuna erityisen pahaa ja kolumni, jota olen väkertänyt monta päivää, ei ota onnistuakseen. Illalla olis bileet ja mua väsyttää jo nyt plus en tiedä mitä laitan päälle. Varmaan kietoudun näihin mun klassisiin tummansinisiin silmäpusseihin. Ja varmaan käyn suihkussa. Ehkä.

Lisävitutusta aiheuttaa tänään alkava Flow. Ja erityisesti sen hehkutuksen määrä. Siitä puhutaan muun muassa snäpissä, facebookissa, instagramissa, twitterissä, metrossa, bussissa, bussipysäkillä, junassa, työpaikan ruokapöydässä, kaduilla, ruokakaupassa ja no, kaikkialla. Tuliko jo siis selväksi, että mulla ei ole sinne tänä vuonna lippua? Onneksi viikonlopuksi on luvattu sadetta. Buhaha. 

No ei oikeesti (eipä). 

 

puheenaiheet ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *