Lämpöä kiitos

Tulin just koiran kanssa pihalta. Meillä molemmilla oli toppatakit, eikä silti meinattu pärjätä. Siihen kun lisättiin vielä Oulun raikas merituuli niin hypotermia oli taattu. On se onni nämä Suomen neljä eri vuodenaikaa.

kollaasi4.jpg

Mä haluan jonnekkin lämpöön. Oikeastaan en vaan halua, vaan mun tarttee päästä kipristelemään varpaita tulikuumaan hiekkaan ja pärskimään suolaista merivettä pois suusta ja sieraimista. En jaksa odottaa puolta vuotta ennen kuin suomessa pystyy vetämään biksut päälle ja kirmaamaan biitsille. Eikä se puoli vuotta ole mikään kiveen hakattu aika koska Suomen kesä

kollaasi.jpg

Matkakassaan on onneksi jo hieman kertynyt säästöjä. Melko monet turistirysät on tullut kierrettyä, (nämä kuvat on parin vuoden takaiselta Kanarian reissulta) joten seuraavaksi houkuttelisi joku kohde, jossa joka kulman takana ei myytäisi niitä samoja good price for you -aurinkolaseja ja lippiksiä. Tällä hetkellä esimerkiksi Brasilia kiinnostelis melko paljon. Toivotaan että osaan pitää kukkaron nyörit sen verran tiukalla, että pääsis sitten aikanaan pidemmälle kun Utajärvelle. 

puheenaiheet ajattelin-tanaan matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *