Se vähän parempi makaroonimössö

nimetön.jpg

Tein tossa pari viikkoa sitten omasta päästä sovelletun makaroonimössön. Jauheliha/soijarouhe, makarooni ja tomaattimurska on pelastanu tän tytön melko monet kerrat. Siihen kun lisää millon mitäkin niin johan maistuu, tällä kertaa pyöräytin tälläsen setin:

Tarvitset:

Naudan jauhelihaa 400g

Pastaa 150-200g

Purkki tomaattimurskaa

Vuohenjuustoa 150g

Kourallinen kirsikkatomaatteja

Muutama valkosipulinkynsi

Sipuli

 

Näin teet:

Laita pasta kiehumaan ja pilko sipulit, tomaatit sekä vuohenjuusto. (Itse tykkään leikata vuohenjuustosta reunat pois, jolloin se sulaa paremmin pastan sekaan.) Paista jauheliha ja lisää joukkoon tomaatit ja sipulit. Pyörittele jauheliha ja vihannekset kypsiksi ja sekoita pastan joukkoon. Anna sörsselin olla liedellä ja kippaa siihen tomaattimurska ja vuohenjuusto. Mausta oman maun mukaan suolalla ja pippurilla. Sweet chili sauce passaa hyvin tähän mössöön jos tykkää hieman tulisesta ruuasta. Anna seoksen pulpattaa hetken liedellä ja avot. Simple as that.

 

 

koti ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *