Suklaajuustokakku
Tässä teille täydellisen suklaajuustokakun ohje! Oon tehny tätä ihan liian monesti, mutta on se kyllä kova.
Näin teet
1. Hienonna keksit ja sekoita sulatettuun voihin. Levitä irtopohjavuokaan leivinpaperi ja taputtele muruseos pohjalle.
2. Laita liivatteet kylmään veteen.
3. Vatkaa sokeri ja munan valkuaiset kuohkeaksi. Vatkaa kerma. Sekoita keskenään.
4. Sulata suklaa ja vatkaa tuorejuusto sen joukkoon.
5. Ota liivatelehdet esiin ja purista niistä vesi pois. Liota liivatelehdet pieneen määrään kuumaa vettä ja sekoita. Kaada liivateseos ohuena nauhana täytteen sekaan koko ajan sekoittaen.
6. Lisää vaahtoseos varovasti sekoittaen täytteen joukkoon. Kumoa täyte murupohjan päälle ja tasoita.
7. Peitä vuoka ja anna kakun hyytyä jääkaapissa yön yli. Lyhyempikin aika riittää jos aikaa ei ole, mutta tarkista että kakku on tarpeeksi hyytynyt.
8. Koristele. Tämän kanssa toimii hyvin muun muassa vadelmat, mustikat ja valkosuklaarouhe.