Uv-mietteitä

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Niinpä niin. Mun tulevassa  vuodessa ei ainakaan näillä näkymin ole tapahtumassa mitää ihmeellistä. Tai niinhän minä ainakin luulen, sitä ei ikinä tiedä mitä elämä eteen nakkaa. Sen tämä vuosi on opettanut. Ja aika rajulla kädellä onkin. Jos saisin nyt kristallipallon ja voisin katsoa tähän hetkeen vuoden päästä, en tiedä haluaisinko. Mitä jos siellä näkys vaan mustaa? 

Vuosi sitten minulla oli vielä isä, yksi hyvä ystävä enemmän, suht hulppee lukaali ja pari ryppyä vähemmän. Nyt vuosi myöhemmin mulla on yksiö ja ryppyvoidetta. Nää hommat ei tosiaankaan mene niin kuin suunnittelisi. Jos kaavailen tulevaisuuteen hyvää duunipaikkaa, paria mukulaa, näppärää parisuhdetta, koiraa ja lomamatkoja niin se on varma, että oon lopulta yksin lapsettomana ja työttömänä veneen alla jossain perähikiällä. Okei pikkusen saatan kärjistää.

Elämässä voi ja pitää asettaa itselleen päämääriä sekä tavoitteita ja oikeasti saavuttaa ne. Sä voit pumpata itelles himmeet muskelit tai repästä ihtesi huonosta suhteesta irti tai vaikkapa ottaa lainan ja lähteä reissaamaan yksinäisille vuorille. Mutta sille sä et mahda mitään jos joku päättää hävitä tai vaan luonnollisista syistä häviää sun elämästä. Se on vaan kestettävä ja hyväksyttävä. Suosittelen juurikin hyväksymistä, se helpottaa aika paljon elämää.

Mennään niitä hyviä juttuja kohden ja survaivataan ne paskat. Eiks je? Näihin kuviin ja tunnelmiin, hyvää uutta vuotta toverit!

OMAKUVA2jj.jpg

 

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *