Viimehetkiä puhelimesta

1.jpg

Tänä vuonna on ollut pikkujouluja enemmän kun maksa kestää. Viiniä on tullut juotua pullo jos toinenkin, mutta on ollut hauskaa. Ihan parasta oikeestaan. // Synkät, mutta lumiset maisemat mummolasta. Meidän mummola on niin metän keskellä, että en edes ymmärrä miten joku voi elää niin korvessa, rispektit mummolle. Aktiviteetteja ei ihan samaan malliin löydy kun kaupungista, mutta muutama juttu mummolassa on ihan parasta; aamukahvit, aamupala, päiväkahvi, iltaruoka, päiväunet, iltakahvi, sauna ja iltapala. Jos joku tässä elämässä on varmaa niin se, että mummolassa juuat ainakin ne kolmet kahvit päivässä.

4.jpg

Loma alko ja laitoin naaman koreeksi. Samalla naamalla lähettiin käymään serkun valmistumisen kunniaksi nappaamassa parit Kajaanin villissä yöelämässä. // Juoruilua ja tortun syöntiä likkojen kanssa itsenäisyyspäivänä. Samalla lueskeltiin häälehtiä ja suunniteltiin yhden naikkosen häitä. Jumalauta me ollaan aikuisia.

8.jpg

Käytiin metästämässä joulukuusi ja siitä oli kyllä jouluntunnelma kaukana. Lunta meni joka reikään mihin vaan pysty, kenkiin, takin sisään, selkään ja mahaan. Metästä saatto myös kajahtaa parit perkeleet kun tarvottiin menemään häppäreirä myöten siellä hangessa. Lovely. // Parit drinksut tyttöjen kans showtimessa!

7.jpg

Sievä valo joululahjaostoksilla. Tänä vuonna pääsin jotenkin helpolla tästä joulustressistä ja lahjojen ostamisesta. Tai sit se vaan tuntu siltä kun hiippailin tuossa ihanassa kelissä. // Oon nukkunu nyt loman aikana ihan homona. Viime yönäkin tuli huideltua lähemmäs 12 tuntia unta palloon ja olin jo seiskan aikaan illalla ihan valmis uudestaan yöunille. Nukkuminen on best.

8.jpg

Meillä kuulu koulussa yhteen kurssiin muutaman päivän harjoittelu paikallislehdessä. Mä halusin näin joulun alla tutuille huudeille ja menin Kajaanin paikallislehteen naputtelemaan parit jutut. Kolme päivää meni ihan liian nopeesti ja uhkasin tulla sinne vielä takaisin. // Ihan täydellinen kirja, josta ajattelin testailla parit letit tässä piakkoin!

10.jpg

Lisää sieviä valoilmiöitä. // Leipastiin äitin kans parit piparit mummolassa. Työmaa oli ja hiki tuli kun veivasi kaulimen kanssa menemään ja kyttäs, ettei piparit ole liekeissä. En tosin tykkää pipareista, enkä muutenkaan jouluruuasta, mutta oli nuita silti mukava värkätä! Joulu on kiva juhla, mutta se ruoka ei tosiaan iske muhun mitenkään päin. Oikeastaan vaan suklaa ja riisipuuro on hyvää. Siinäpä se.

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *