Ladataan...
The Variety Show

Mitä sarjaa juuri SINÄ suosittelisit minulle? Vinkkaa kommenteissa!

Minä muiden katsojien tavoin olen helposti tapojeni uhri oman katselemiseni suhteen, ja varsinkin viimeisen viikon aikana on tuntunut siltä, että mitään juuri minun fiiliksiini sopivaa katsottavaa ei löydy mistään.

Ehkä olen kuitenkin liian nirso, tai etsin jotain tietyn sarjan tyylistä, jota ei ole saatavilla.

Nyt meinaa jo mennä hermo, joten AUTA MINUA!

Oletko aina miettinyt, että katson liian vähän jotain tiettyä genreä, tai oletko viime aikoina törmännyt sarjaan tai ohjelmaan, joka tuntuisi juuri minun näköiseltäni?

The floor is yours, mikki on vapaa, jne.

Kerro parhaat vinkkisi ja levitä mahtavien televisiosarjojen ilosanomaa!

 

Kuvituksena Netflixin Maniac-sarjassa loistava Emma Stone. Tämäkin hypetetty sarja on minulla vielä katsomatta.

 

 

 

 

Kuvat: Michele K. Short/ Netflix.

Ladataan...

Kaipaatko tähän joulunalusaikaan lisää Hugh Grantia? Eikö pelkkä Love Actually (suom. Rakkautta vain) riitä täyttämään kuivakan humoristisen englantilaisnäyttelijän kokoista aukkoa elämässäsi?

Yle esittää tästä päivästä lähtien tuoreehkon BBC:n brittisarjan Perienglantilainen skandaali, jonka tähtenä loistaa kaikkien lempihunsvotti Grant. Alun perin sarja esitettiin BBC:llä viime toukokuusta alkaen A Very English Scandal -nimellä.

Kolmiosainen minisarja perustuu samannimiseen John Prestonin kirjaan, joka puolestaan kertoo romaanimuodossa yhden version tosielämän tapahtumista, joissa arvostettua brittipoliitikkoa syytettiin ex-rakastajansa murhan suunnittelusta. Vuonna 2014 kuollut Jeremy Thorpe oli 60-luvulla politiikan huipulla, mutta julkista kuvaa uhkasi hänen homoseksuaalisuutensa. Vaikka homoseksuaalisuus poistettiin Englannissa ja Walesissa rikosrekisteristä vuonna 1967, ei se kuitenkaan tuolloin muuttunut saman tien yhteiskunnallisesti hyväksytyksi.

Hugh Grant esittää Thorpea ja hänen ex-poikaystävänään nähdään uusimmista James Bond -elokuvista tuttu Ben Whishaw. Sarja seuraa miesten suhdetta, sen loppumista ja etenkin sen jälkeistä aikaa, joka kulminoituu 70-luvun lopun oikeudenkäyntiin murhan suunnittelusta.

Sarjan kuvaillaan olevan surkuhupaisa ja hirtehinen, joten aivan täysin tönkköä brittidraamaa ei välttämättä ole luvassa!

Tämän minisarjan ansiosta Grant on pitkästä aikaa ollut enemmän mediassa esillä, varsinkin, koska kyseessä oli miehen ensimmäinen tv-rooli yli 20 vuoteen. Sarja on saanut osakseen paljon hyvää pöhinää, ja veikkaisinpa molempien päänäyttelijöiden saavan vähintään palkintoehdokkuuksia rooleistaan.

 

Perienglantilainen skandaali

Yle TV1 ti 4.12. klo 21.35 alkaen

+ Yle Areena

 

 

 

 

Kuvat: Yle Kuvapalvelu/ Sophie Mutevelian.

Ladataan...
The Variety Show

Ovatkohan Nelosen päättäjät lukeneet blogiani tai salakuunnelleet keuhkoamistani miehelleni siitä, kuinka tämä sarja kuuluisi Suomessa parhaaseen katseluaikaan, koska se tekisi varmasti metsolat tai ruusunajat...

Ihania uutisia! Amerikkalaissarja This Is Us alkaa vihdoin Suomessa tammikuun 3. päivä Nelosella klo 21. Primetimessa, vau!

Draamasarjasta esitetään kaksi jaksoa kerralla, ja jaksot tulevat televisioesityksen jälkeen katsottaviksi ilmaiseksi myös Ruutuun.

Ai, mikä This Is Us?

No, vain NBC-kanavan syksyllä 2016 alkanut sarja, joka on viimeisen kahden vuoden aikana ollut ainoana ilmaiskanavan eli kansallisen kanavan sarjana ehdolla parhaaksi draamasarjaksi niin Emmyissä kuin Golden Globeseissakin, kategoriassa, jota useimmiten hallitsevat nykyään suoratoistojätit ja kaapelikanavat. Parhaan draamasarjan näyttelijäkokoonpanon palkinnon sarja vei näyttelijöiden ammattikillan gaalassa tämän vuoden alussa. Huomion arvoista on myös sarjassa nähtävän Sterling K. Brownin palkinnot, sillä parhaasta draamasarjan miespääosasta lukuisia kertoja eri gaaloissa palkittu Brown on afrikkalaisamerikkalaisena harvinaisuus kyseisen kategorian voittajana.

This Is Us kertoo aikajanalla edestakaisin pomppien Pearsonin perheen tarinan. Äiti, isä ja kolme lasta kohtaavat koettelemuksia elämän eri aikoina eikä katsojat todellakaan välty kyyneliltä.

Kirjoitan sarjasta vielä lisää juuri ennen sen alkamista, mutta paina sydäntä, jos tämä uutinen lämmittää tätä suojasäistä ja hämärää marraskuun lopun päivää! :)

 

P.S. Kyllä, se on Gilmoren tyttöjen Jess tuossa kuvassa eli Milo Ventimiglia!

 

 

 

 

Kuva: Nelonen.

Pages