Arkipäivän romantiikkaa television ääressä

Yhteistyössä Samsung

_3098622.jpg

Meillä syödään suurin osa aterioista television ääressä, ja varsinaisen ruokapöydän katamme useimmiten vain rauhallisena viikonlopun päivänä. Arkipäivinä varsinkin on mukavaa katsoa jotain aivot työpäivän jälkeen sopivasti nollaavaa viihdettä ruoan kera, ja meillä valikoituu tähän tarkoitukseen usein joku komediasarja Netflixistä tai HBO Nordicilta. Komediasarjat ovat siitä käteviä arkipäivien ruokasarjoja, että niiden lyhyen keston aikana ehtii aivan hyvin syödä mutta illasta ei kuitenkaan tunnu menevän liian isoa palaa sohvalla rötväämiseen!

_3098621.jpg

Viimeisien kuukausien aikana olemme katsoneet aika usein Modern Family -komediaa, ja vielä riittää katsottavaa useammaksikin kuukaudeksi. Arkipäivän romantiikkaa meille löytyy tästä yhteisestä rauhoittumisen hetkestä, jonka aikana vaihdetaan monesti myös kuulumisia, ennen kuin alamme puuhata omia arkipuuhiamme (minä blogia ja avokki usein jotain musiikkiin liittyvää). Meille on tärkeää jutella molempien kuulumiset ja fiilikset päivän jäljiltä sekä halia ja pusutella hetki tai kaksi. Monesti saatamme päätyä ruoan jälkeen jatkamaan sarjan katsomista sylikkäin, ja usein näissä hetkissä tulee mietittyä sarjan sanomaa tarkemmin. 

Modern Family:hän on tunnettu vahvan komedian lisäksi oivaltavista perheisiin ja parisuhteisiin liittyvistä juonikuvioista, ja useammankin kerran olemme päätyneet juttelemaan asian merkityksestä meille tai sen esiintymisestä meidän suhteessamme. Monesti myös tulee tuskailtua, miten minusta tulee selkeästi Claire äitinä ja miten sitä itse olisi hukassa monissa vanhemmuuden solmukohdissa! Pidän siitä, että tällaisen kevyen komedian ansiosta tulee mietittyä vähän vakavampiakin asioita tai ainakin katsottua asioita toisen ihmisen näkökulmasta kohtuullisen pienellä vaivalla.

_3098657.jpg

Arkipäivän romantiikkaan kuuluu meillä myös helpot maanantait. Olemme jo jonkin aikaa noudattaneet parhaamme mukaan tapaa, jossa maanantaiksi ostetaan ennalta helpot ja nopeat ruoat, jotka osittaisesta epäterveellisyydestään huolimatta helpottavat viikon ensimmäisen arkipäivän tuottamaa angstia. Molemmat saavat nopeasti ruokaa ja pysyvät hyvällä mielellä, jolloin voi taas keskittyä enemmän halitteluun ja pusutteluun!

Kuuluuko teillä, kuten meillä, ruoka ja televisio erottamattomasti yhteen?

 

Kuvat: The Variety Show

Kommentit (23)
 1. No mutta halittelu ja pusuttelu kermaisen currybroilerin jälkeen – viehättäviä makuelämyksiä 🙂

  Modern Family on kyllä yksi parhaista sitcomeista. Eikä se ole aivan vielä kulutettu yhtä rajulla uusimisella kuin Frasier ja Sinkkuelämää.

  1. Hei, täytyy sanoo, että toi eines oli erittäin hyvä, eikä pusuttely haitannut yhtään sen jälkeen! 😀

   Meillä on tosiaan menossa vasta ensimmäinen kierros sarjasta, mutta uskoisin sen kestävän parikin katsomiskertaa aivan heittämällä. 🙂

 2. Voi kun kuuluisikin! Valitettavasti lapselle on näytettävä esimerkkiä (pyh, kuinka tyhmää) ja syödä aikuismaisesti ruokapöydässä. Keskiviikkona lapsi oli hiihtomolan kunniaksi keskellä viikkoa mummilassa yökylässä ja mitä tekee vanhemmat rankan päivän jälkeen? Syö rankasti maustettuja tortilloita olohuoneessa ja katsoo telkkaria <3 Tätä kaipaan kaikkein eniten lapsettomasta ajasta.

  Katsottiin sitten oikeasti koko ilta vaan SoA:ia ja Arrowta vuoron perään ja olihan rentouttava koti-ilta keskellä viikkoa!

  1. Ehdottomasti kyllä mekin siirrytään sitten säännöllisesti ruokapöydän ääreen, jos joskus lapsia saamme. Tykkäsin itse lapsena siitä, että joka päivä kokoonnuttiin syömään rauhassa, ilman mitään ylimääräsiä aktiviteettejä, ja samalla vaihdettiin kuulumisia! 🙂

   1. Pitikin vielä tulla hehkuttamaan, ettn saanutkaan lasta mummulasta eilen mukaan kotiin ennen kahvakuulaa, joten päädyin yksin kotiin syömään. Vaikka eväänä oli puuroa, oli se huomattavasti kivempi syödä sohvalla ja telkkarissa Greyn Anatomia (jonka tason laskemisesta nyt en jaksa avautua sen enempää..)

    1. Excellent! 🙂 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *