Arvonta: fiilistele Euroviisuja ja voita TV Mix -karkkia!!

Yhteistyössä TV Mix

Tämän vuoden Euroviisu-rupeama huipentuu ensi viikolla semifinaalien kautta lauantai-illan finaaliin. Monet ihmiset järjestävät kisastudion illan esityksiä ja ääntenlaskentaa varten, ja monien herkkujen joukosta löytyy yleensä myös karkkia. Järjestän yhdessä TV Mixin kanssa arvonnan aiheeseen hyvin sopivista TV Mix Show -karkeista, ja osallistuminen on ihan superhelppoa. Vastaa alla kommenteissa kysymykseen:

Mikä hetki on jäänyt sinulla parhaiten mieleen Euroviisuista? :)

 

Osallistumisaikaa on vajaan viikon verran eli keskiviikkoon 20.5. klo 23.59 asti. Osallistumiseen tarvitaan vastauksen lisäksi yhteystietojen jättäminen. Huom! Lilyssä vierailijat voivat jättää kommentin yhteystietoihin piiloon jäävän sähköpostiosoitteen; rekisteröityneiden käyttäjien täytyy jättää sähköpostiosoite näkyviin (tai laittaa minulle erikseen sähköpostia) tai varmistaa, että omasta mahdollisesta blogista löytyy yhteystiedot. Voittajia valitaan/arvotaan kaksi kappaletta, joille molemmille lähtee moooonta pussia mässyä!

 

Tässä alla yksi minun lempihetkistäni kohtuullisen pitkässä Euroviisu-fanituksessani! :)

 

Kuva: The Variety Show (kuvassa taustalla vuoden 1984 Suomen Euroviisu-karsinnat)

Kommentit

Asta O. (Ei varmistettu)

Se, kun Suomi voitti Euroviisut vuonna 2006 Lordin esittämällä laululla Hard Rock Hallelujah! On jäänyt myös mieleen, että Suomi on monesti ollut jumbosijoilla. Pisteitä ei ole aina herunut. Mutta sisulla mennään ja periksi ei anneta. Saa nähdä miten käy tänä vuonna.

Maria Hakkala

Onnea! Olet toinen voittajista! Saat pian sähköpostia aiheesta! :)

Engine (Ei varmistettu)

Softengine poikien hieno esiintyminen.

Adalmiina85 (Ei varmistettu)

Kyllä se on Lordin voitto 2006 :)

Kips (Ei varmistettu)

Lordin voitto

Ranja
Haavekuvia

Olihan se mainiota, kun Lordille sateli pisteitä - on niin harvinaista, että Suomea yleensä edes pisteidenjaossa mainitaan.

(ranja.nurkkala@gmail.com)

Sari P (Ei varmistettu)

No kyllä se on ollut ehdottomasti se, kun vuonna 2006 voitettiin! Erityisesti ensimmäiset annetut pisteet jäivät parhaiten mieleen "Suomelle ei vielä pisteitä, hei katsos saatiin kahdeksan - ja kymmenen - ja Suomi johtaa :D

Eeru
Packing peanuts

Euroviisuja on tullut katsottua melkein joka vuosi, vaikka laulukilpailut eivät sinänsä kuulu suosikkiohjelmiini. Vuoden 2006 kisat ovat ehdottomasti jääneet parhaiten mieleen. Samana iltana sattui vielä olemaan työpaikan virkistysilta ja kisakatsomoa pidettiin isolla porukalla jossain pikkukuppilassa. Aikamoinen elämähän siitä sitten syntyi kun pisteitä rupesi Lordille satamaan ja loppu on kuten sanotaan: historiaa!!! 

Koska niin moni muu on sanonut jo Lordin voiton niin mä sanon sitten vuoden 2000 ja Brainstorm-bändin Latviasta. Bändin musiikki kolahti täysillä ja ostin heidän cd:nsäkin jota kuuntelin vuoden ajan lähes päivittäin. :)

Meiliosoite on sarinyman@hotmail.com.

Siinatar (Ei varmistettu)

Lordin voitto, voi sitä epäuskon määrää, kun niitä 12-pisteitä alkoi tippumaan =D!

byRiina

Riinan äiti vastaa ja osallistuu arvontaan. Kyllä Lordin voitto on ollut se paras hetki - tietenkin! Vuosikymmeniä euroviisuja seuranneena haluan nostaa esiin myös muutamia esityksiä, jotka ovat jääneet mieleen - sekä hyvässä että pahassa: Ruotsin Carola Häggkvistin upea esiintyminen vuoden ´83 viisuissa ja hänen ihanan raikas äänensä (se aika ennen hänen tuulikoneitaan), Kojon Nuku pommiin - voi että hävetti Suomen puolesta. Katri-Helenan Katson sineen taivaan ja se tunne, kun saatiin 12 pistettä ekana. Muistaako kukaan kun Anna Vichy Kreikasta laittoi "Monoja kaappiin" (Mono i agapi) sekä sen, kun Baccaran piti voittaa koko viisut ja taisivat sijoittua seitsemänneksi. Ihana Ofra Haza, joka edusti Israelia kappaleella Hi,hi, hi (kuoli sitten aidsiin muutamia vuosia myöhemmin). Voi, näitä riittää, muistoja. Abba on kuitenkin ollut se, joka on kolahtanut parhaiten! Iloisia katseluhetkiä kaikille haluan vielä toivottaa ja tietysti tsempataan Suomea, omia poikiamme, osaamme kuitenkin aina erottua joukosta.

Maria Hakkala

Onnea Riinalle ja äidille! Laitatteko minulle vielä sähköpostiin (maria.varietyshow@gmail.com) oman sähköpostiosoitteenne? Kiitos! :)

byRiina

IIK! Miten ihana yllätys! Kiitos kiitos kiitos! Laitan viestiä sähköpostiosoitteeseesi.

Euroviisujen katselua tänäänkin luvassa. 

Riikka_ (Ei varmistettu)

Pakko sanoa, että Lordin voitto. Oli epätodellinen mutta niin hieno ilta!

Wiiru (Ei varmistettu)

Vaikka muutkin ovat tätä hokeneet, niin pakko silti sanoa Lordin voitto 2006! Olin silloin äitipuoleni kanssa Pärnussa kylpylälomalla, ja kun voitto tuli niin vallan innostuttiin lähtemään ulos juhlimaan, mutta kukaan ei oikein tajunnut mitä juhlimme ja saimme vain kummastuneita katseita osaksemme :D No, hyvät muistot on siitä matkasta ja sen vuoden Euroviisuista jääneet :)

eev_a (Ei varmistettu)

Euroviisu-bileet kaverin luona 2008. Viisut katsottiin screeniltä ja bileissä oli niin hauskaa, että kotiin olen tainnut lähteä aamulla yhdeksältä tai kymmeneltä. Kirkkaassa auringonpaisteessa pyöräilin kotiin yhä hieman humalassa.

ArKi (Ei varmistettu)

Pitkään seuranneena muistan erityisesti 70-luvulta Abban Waterloon, mutta paras hetki oli ehdottomasti Lordin voitto!

Amma
Why you little!!

Mulle parhaiten on jäänyt mieleen kun mökillä ollessa katsottiin 2007 kisoja ja niin kovasti kannustin Verka Serduchan biisiä Danzing (lasha tumbai) joka oli nii-in älyvapaa veto, ettei voinut käsittää. Soi edelleen päässä välillä. Harmittaa että se jäi jokusen pisteen päähän (muistaakseni ihan kivasta) öö.. Venäjän? Valko-Venäjän? biisistä. joka oli ehkä enempi sitten viisuvoittajakamaa.

Lisäksi pieniä poimintoja vuosien varrelta

  • Lordin voitto (oltiin tulossa leffasta ja kuunneltiin pistejakoa radiosta)
  • Norjan "I´m in love with a fairytale" joka veti pohjat Lordin pisteiltä
  • viime vuoden venäläiset kirnuajat ja pyykinpesijät (ai oliko siinä joku biisikin?)
  • yhden ystävän livefeedi Facebookissa esityksistä. Takuuviihdettä. Verrattavissa juomapeliin, sillä kirjoittaja ainakin on maistissa.

Ihan yllätyin kun en muistanutkaan enempää! Maiden esittelyklipit on aina kivoja katsottavia, viime vuosi jäi siinäkin mielessä mieleen! Toki viime vuonna tuli katsottua ihan ajatuksen kanssa koko finaali, aiempina vuosina ehkä vähän vasemmalla silmällä vilkuillut tuota menoa.

Mulle paras hetki oli joskus muinaisessa lapsuudessa kultaisella 1980-luvulla Herreysin voitto kappaleella Diggi Loo Diggi Ley! Voi hyvänen aika sitä koreografiaa (mikä piti tietysti itse yrittää heti opetella...) Kävin sitten oitis ostamassa sinkun (!!!) isosiskolleni synttärilahjaksi - koska halusin kuunnella sitä tietysti itse... ;) Myös Främlingen & Ein bisschen frieden olivat ihania :). Muistan miten odotin kuin kuuta nousevaa sellaista toivelauluvihkoa (myytiin kai Ärrällä, jos niitä silloin edes oli vielä olemassa???) jossa julkaistiin mm. Euroviisubiisien sanoja. Herreys muuten veti sen koreografiansa ihan suht sutjakkaasti vielä siinä pari viikkoa sitten näytetyssä Euroviisut 60 vuotta -konsertissa ;).

Satsuma (Ei varmistettu)

Lordin voitto on jäänyt eniten mieleen. Norjan Rybak lumosi täysin :)

sikkuralla (Ei varmistettu)

Kyllä se Lordin voitto on jäänyt parhaiten mieleen :) Isolla porukalla katsottiin.

Aakka (Ei varmistettu)

Minäkin sanon että ikimuistoisinta oli Lordin voitto, tuntui ihan epätodelliselta.

JaanaK (Ei varmistettu)

Olihan se ihan uskomatonta, että kaikkien vuosien jälkeen Suomi voittaa Euroviisut Lordin esiintymisellä! Mahtavaa rajojen rikkomista, että hirviöhevillä irtoaa voitto :)

Mehukattinen (Ei varmistettu)

Voiko parempaa muistoa olla, kuin että Suomi voittaa Euroviisut? Ei taida olla, hihi! Mikä fiilis, unohtumatonta <3 Hevillä ei hävii!

Lordin voittohan se :D

Olen "löytänyt" (isä kuunteli Radio Suomea, ja Lapin radiota (onko ne sama kanava...?)) ihania biisejä esim Ami Asplundin esittämä Fantasiaa! Ja Virve Rostin Sata salamaa. Ja Sonja Lumme - Eläköön elämä. Ja nämä kaikki ovat euroviisubiisejä ja näyttävät olevan melko peräkkäisinä vuosina kilpailleita :)

 

Eläköön elämä ja yö!
Eläköön tumma taivas ja tähtien vyö.
Toivo kanssani ettei tähti tähteä lyö.
Sitä sielujen sympatiaa, josta isoisä kertoi sitä tarvitsee maa,
jotta maailman lapset tähtiä katsella saa.

Kitsastelija (Ei varmistettu) http://kitsastelija.blogspot.fi/

Kyllä myös pitää sanoa Lordin voitto! Toivottavasti vielä joskus taas voitettais! :D

Itak (Ei varmistettu)

Lordin voittohan se! Muistan ikuisesti keräänyimme kaverin vanhempien omakotitaloon 10 hengen kaveriporukalla katsomaan finaalia ja juhlimme voittoa koko yön :) nyt vaan pkn voittoon niin juhlitaan samallalailla!!

tahvo (Ei varmistettu)

Lordin voitto, muuten tulee harvemmin seurattua euroviisuja, mutta vuosi 2006 jäi mieleen

Kommentoi