Arvonta: fiilistele Euroviisuja ja voita TV Mix -karkkia!!

Yhteistyössä TV Mix

tv_mix_show_euroviisut.jpg

Tämän vuoden Euroviisu-rupeama huipentuu ensi viikolla semifinaalien kautta lauantai-illan finaaliin. Monet ihmiset järjestävät kisastudion illan esityksiä ja ääntenlaskentaa varten, ja monien herkkujen joukosta löytyy yleensä myös karkkia. Järjestän yhdessä TV Mixin kanssa arvonnan aiheeseen hyvin sopivista TV Mix Show -karkeista, ja osallistuminen on ihan superhelppoa. Vastaa alla kommenteissa kysymykseen:

Mikä hetki on jäänyt sinulla parhaiten mieleen Euroviisuista? 🙂

 

Osallistumisaikaa on vajaan viikon verran eli keskiviikkoon 20.5. klo 23.59 asti. Osallistumiseen tarvitaan vastauksen lisäksi yhteystietojen jättäminen. Huom! Lilyssä vierailijat voivat jättää kommentin yhteystietoihin piiloon jäävän sähköpostiosoitteen; rekisteröityneiden käyttäjien täytyy jättää sähköpostiosoite näkyviin (tai laittaa minulle erikseen sähköpostia) tai varmistaa, että omasta mahdollisesta blogista löytyy yhteystiedot. Voittajia valitaan/arvotaan kaksi kappaletta, joille molemmille lähtee moooonta pussia mässyä!

 

Tässä alla yksi minun lempihetkistäni kohtuullisen pitkässä Euroviisu-fanituksessani! 🙂

Eurovision 2006 Finland 12 points from UK

 

Kuva: The Variety Show (kuvassa taustalla vuoden 1984 Suomen Euroviisu-karsinnat)

Kommentit (29)
  1. Se, kun Suomi voitti Euroviisut vuonna 2006 Lordin esittämällä laululla Hard Rock Hallelujah! On jäänyt myös mieleen, että Suomi on monesti ollut jumbosijoilla. Pisteitä ei ole aina herunut. Mutta sisulla mennään ja periksi ei anneta. Saa nähdä miten käy tänä vuonna.

    1. Onnea! Olet toinen voittajista! Saat pian sähköpostia aiheesta! 🙂

  2. Softengine poikien hieno esiintyminen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *