Arvonta: Orange Is the New Black -vaatteita!

OITNB huppari.jpg

Hei, miten olisi pieni Orange Is the New Black -arvonta ilahduttamaan tätä keväistä viikkoa? 🙂

Netflixin asioita Suomessa hoitava Cocomms otti minuun yhteyttä ja tarjosi fanitavaraa arvontaan pois toimiston muuton tieltä. Käy! Voi, kun näin kivoja yllätyksiä tulisi useamminkin, sillä rakastan jakaa fanitavaroiden iloa teille lukijoille!

Tarjolla olisi

  • OITNB-huppareita koossa M (3 kpl) ja L (3 kpl)
  • OITNB-essuja 2 kpl.

Minulla on itselläni tuossa yllä olevassa kuvassa muistaakseni koon L huppari, jonka sisään menee mukavasti myös noin 37 viikon raskausmaha, eli mukavan rento unisex-malli on kyseessä. Oman hupparini sain liittyessäni Netflixin Stream Teamiin pari vuotta sitten, ja voin kertoa hupparin sisäpuolen olevan aivan ihanan pehmeä. Essuja arvoin jo pari vuotta sitten täällä blogissa, ja ne ovat hauskasti ohjelman räväkällä Red-kokilla kuvitettuja.

OITNB essu.jpg

Arvonta on voimassa tämän viikon perjantaihin 17.3. klo 23.59 asti. Osallistua voit A) kommentoimalla tämän postauksen alle sarjan lempihahmosi, B) kommentoimalla Instagramissa arvontakuvan alle lempihahmosi, tai C) laittamalla minulle sähköpostia railakkaaseen anelutyyliin. Muista osallistuessasi kertoa myös haluamasi tuote ja koko! Voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse tai Instagramin yksityisviestillä.

 

Onnea arvontaan, ja ihanaa viikkoa kaikille! 🙂

 

 

 

 

The Variety Show on osa Netflixin Stream Teamiä

Kuvat: The Variety Show.

Kommentit (30)
  1. OITNB-huppari ja koko saisi olla L

  2. Lempihahmo? Tämä onkin vaikea. Sanoisin kuitenkin, että Sophia Burset. Tykkään hänen luonteestaan. Tietyllä tavalla tiukka ja päättäväinen, mutta kuitenkin herkkä ja hyväksyväinen.
    Huppari, koko M.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *