Bachelor-finaalin skandaali: Entten-tentten-teelika-mentten!

Bachelor Becca Arie After the Final Rose.jpg

Seuraatko alkuperäistä The Bachelor -sarjaa? Oletko jo nähnyt tämän uusimman kauden finaalijakson? Ja After the Final Rose -erikoisjakson? Jos et ole nähnyt mutta haluat, skippaa tämä postaus!

Viikko sitten amerikkalaiset liimantuivat televisioruutujen ja somekanavien äärelle katsomaan kaikkien aikojen dramaattisinta finaalijaksoa! Ainahan juontaja Chris Harrison noin sanoo, mutta tällä kertaa se oli ihan totta. Tai olisi ehkä ollut, jos tieto jakson sisällöstä ei olisi vuotanut ympäri ämpäri jo pari viikkoa ennen jakson televisioesitystä.

Bachelor Arie Lauren Engaged.jpg

Lyhyesti homma meni näin:

Arie on kahden vaiheilla koko ajan, aivan loppuun asti, mutta epävarmana Laurenin tunteiden suhteen päätyy jättämään tämän ja kosimaan Beccaa. Reilu kuukausi kihlauksen jälkeen Arie jättää Beccan, koska haluaa palata yhteen Laurenin kanssa. Pienen epäröinnin jälkeen Lauren ottaa hänet takaisin, ja finaalijakson jälkeisessä erikoislähetyksessä Arie kosii Laurenia, joka vastaa myöntävästi.

Näistä asioista ihmiset ovat vihaisia:

 • miksi Arie kosi Beccaa, jos ei ollut varma tunteistaan?
 • miksi Arien mielestä oli ylipäätään pakko kosia?
 • miksi Arie otti kamerat mukaan Beccan erokeskusteluun?

Kukaan ei tässä tilanteessa luonnollisestikaan syytä Beccaa tai Laurenia mistään, lähinnä jotkut ihmettelevät, miksi Lauren otti Arien takaisin. Arien toiminnan ansiosta hänet on jo ehditty ristiä historian vihatuimmaksi Bacheloriksi, mikä on aika paljon sanottu Juan Pablon jälkeen.

Arie on itse sanonut, että hän halusi kuvata eron Beccasta, jotta kaikki näkisivät eron olleen vain hänen eikä Beccan syytä ja jotta Becca pääsisi seuraavaksi Bacheloretteksi. Arien parjattu suunnitelma toimi, sillä Becca julistettiin After the Final Rose -erikoisjakson lopuksi uudeksi Bacheloretteksi!

Omasta mielestäni ohjelman aiheuttaneet paineet ja oma epävarmuus tekivät Arielle tepposet. Hän ei uskaltanut luottaa siihen, että Lauren haluaisi hänet yhtä paljon kuin hän Laurenin, joten hän valitsi järjellään Beccan. Vaikka ikävästi välissä kävi, kaikki tuntuvat olevan nyt onnellisia, ja uudeksi The Bachelorette -tähdeksi valittiin oma lempparini tältä kaudelta.

Toivottavasti Arie ja Lauren ovat onnellisia yhdessä, Becca löytää rakkauden omassa ohjelmassaan, ja me fanit saamme paljon hyvää televisiota tästä kaikesta!

 

Kerro, mitä mieltä olit tästä uusimmasta Bachelor-skandaalista!

 

P.S. Tuottajat miettivät Bachelor in Paradisen laajentamista kansainväliseen suuntaan Winter Gamesin tyyliin! Mitä mieltä tästä?

 

 

 

 

Kuvat: ABC.

Kommentit (4)
 1. Mua ei oltu spoilattu! Mutta olihan tuo hämmentävä kuvio. Tuntui pahalta katsoa niitä keskusteluja, ja erityisesti tietysti mietitytti se, miten Arie halusi olla varma Laurenin tunteista ennen kuin rikkoi kihlauksensa Beccan kanssa. Kyynisempi mieli miettii, että kuinka paljon tässä oli tuotannon sormet pelissä, koska Lauren oli tosi rauhallinen tilanteessa eikä häneltä kysytty esimerkiksi että miten hänen perheensä on ottanut tämän suunnanmuutoksen. Ja sattumalta Arie otti yhteyttä juuri silloin, kun toinen kilpailija oli Laurenin luona… No joo.

  Mutta ehkä ajattelen myös, että rakkaus on joskus rumaa. Että noin on voinut myös oikeasti tapahtua ja että niin inhottavaa kuin se osapuolille onkin, on se ehkä silti sen arvoista?

  1. Ihmisiä on kyllä todella paljon hämmentänyt Laurenin olemus, joka on hiljainen ja rauhallinen! Heidän treffit leikattiin hienosti näyttämään siltä, ettei hän sano oikeastaan juuri mitään. On vaan hienoa, että tohon ohjelmaan on päässyt myös ihminen, joka ei ole ylitsepursuavan avoin ja sosiaalinen. Kauden naiset ovat kertoneet Laurenin olleen kartanossakin hulvattoman hauska mutta hiljenneen pikku hiljaa mitä vakavammaksi hänen suhteensa Arien kanssa kasvoi.

 2. Ei mitään uutta sarjan historiassa. Samoin kävi ainakin jason mesnickin kaudella. Sääli vain, että nykyään kosinta on melkein pakollinen loppuhuipennus tai sarjan fanit raivostuvat

  1. Juu, Mesnickiinhän Arien toimintaa paljon viitattiin, mutta Mesnick hoiti kokonaisuuden hiukan Arieta paremmin. Ehkä viha Arietakin kohtaa laantuu vuosien saatossa, jos hän ja Lauren pysyvät onnellisina yhdessä, kuten Jason ja Molly!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *