Bachelor Suomi: oliko pakko?

The Variety Show

Te tiedätte, että rakastan amerikkalaista The Bachelor ja The Bachelorette -franchisea, ja intoilen täällä blogissa tasaisin väliajoin sekä näiden realityohjelmien uusimmista kausista että kaikkien aikojen suosikkipariskunnistani. Harkitsen jopa aivan tosissani laittavani tilauksen menemään Amazonille tai AdLibrikseen, jotta saisin luettavakseni sen hämmästyttävän suuren pinon kirjoja, joita Bachelor-perheeseen kuuluvat ihmiset ovat varsinkin viime vuosina saaneet aikaiseksi. Uusimmat kaudet seuraan ystäväni kanssa samassa tahdissa siten, että joka tiistai uuden jakson ilmestyttyä jompi kumpi meistä huutelee Facebookin chatissä, että "joko katsoit?". Seuraanpa muutamia menneiden vuosien Bachelorette-suosikkejani jopa Instagramissa. 

Mutta rajansa kaikella.

Eikö kukaan muista miten kävi Miljonääri-Jussi:ssa, josta käteen jäi lähinnä skoolauksien yhteydessä nykyään muistettava 'chin chin'? Kai joku teistä vielä muistaa aivan yhtä vaivaannuttavan Suomen unelmien poikamies -sarjan, jota tehtiin parikin tuotantokautta 2008-2009? Koska Temptation Island Suomi onnistui paremmin kuin kuvitteellinen Suomen viettelysten saari, voidaan muutamia vuosia sitten flopannut Suomen unelmien poikamies esittää uudella nimellä Bachelor Suomi, joka yhtä lailla kosiskelee sekä alkuperäisen jenkkiversion että #TISuomi-ohjelman faneja. Outoahan ei suinkaan ole se, että jopa alkuperäinen jenkkiversio esitetään Suomessa nimellä Unelmien poikamies. On paljon hienompaa olla moderni ja raflaava kuin johdonmukainen tai selkeä.

Tämän 'uuden' sarjan pääosassa hohtaa seuraavanlainen (täysin tasapainoiselta ja todelliselta kuulostava) mies:

"Hän on ihastuttava, liike-elämässä menestynyt 36-vuotias sinkkumies. Hän on urheilullinen, pitkä ja raamikas, viihtyy niin kaupungin sykkeessä kuin luonnossa ja mökkeilemässäkin. Hän on romanttinen ja karismaattinen, aito ja avoin herrasmies. Naisen hän hurmaa miehekkyydellään, huumorintajullaan, kokkaustaidoillaan sekä komealla ulkonäöllään." (Liv)

Kaikesta kritiikistä huolimatta varaan kuitenkin mahdollisuuden muuttaa mieltäni, sillä onnistuihan TI Suomi:kin ennakkopeloista huolimatta. Ensi vuoden puolella täytyy ehdottomasti virittää kisastudio ja vähintäänkin juomapeli ensi-iltaa varten!

 

Bachelor Suomi: yay or nay?

 

 

 

P.S. Ehdotan ohjelman omaksi hashtagiksi #BS.

 

Kuva: Liv.

Kommentit

Suvi55

Ihan periaatteesta vois antaa tällekin realitylle suoraan vahvan NAY-äänen, koska tää maa ei tarvi enää yhtään tyrkkyä tosi-tv-tähteä.

Mut sitten taas. Tässä vois ehkä olla aineksia ihan kivaksi ja aidoksikin viihteeksi, sillä vanhempi bachelor hakee osallistumaan aikuisia naisia. Kun hakijoiden alaikäraja on vedetty 25 vuoteen, niin ehkä mukana on enemmän itseensä kuin silikoniseen vartaloonsa ja tekohiuksiinsa, -ripsiinsä ja -kynsiinsä luottavia tyrkkyjä ilman oikeaa persoonaa? Voisiko tästä jopa tulla samanlainen hyvänmielen ohjelma kuin Ensitreffit Alttarilla?

Ensimmäistä jaksoa odotellessa.

Maria Hakkala
The Variety Show

Joo, tuo on ihan kiva, että ihan teineimpiä osallistujia ei ohjelmaan haluta! Toivon hyvää mieltä, pelkään myötähäpeää. :)

RiikkaMH (Ei varmistettu) http://californiarocksandrolls.blogspot.fi

Ei hitto, ei voi toimia :D Suomessa taitaa toimia paremmin joku Maajussille morsian, missä ei ole pakko kiusallisesti puhua tunteista ääneen ollenkaan :D

Ketkä on tässä ohjelmassa tuottajina? Voihan tää toimiakin, jos tää formaatti muokataan suomalaisille sopivaksi, eikä yritetä mitään jenkkimeininkiä. Eikä muuten varmaan tässä Suomen versiossa lennetä minnekään Filippiineille lomailemaan, veikkaan pikemminkin jotain etelän lomakohdetta :D

Ja tuo #BS, taatusti :)!

Maria Hakkala
The Variety Show

Yritin juuri eilen selittää miehelleni, että nuo osallistujien kamerahaastattelut ovat ohjelman pohja, enkä oikein näe niiden toimivan suomalaisilla tarpeeksi hyvin!

Tuotantoyhtiö on Warner Bros. International Television Production Finland, joka tunnetaan myös nimellä Eyeworks Finland, ja jonka meriiteistä löytyy esim. sarjat Aatami etsii EevaaSuomiLOVEKoko Suomi leipooKalajoen hiekat ym. Aivan 50-60 menee lopputuloksen suhteen. Ja kanavajohdostakin on paljon kiinni.

Mietin myös noita kuvauspaikkoja, koska ei Suomen alkuvuoden talvikeleissä saada paljon silmänruokaa poikamiehelle, sillä koko tuotantokautta ei voida istua takkatulen ääressä tai paljussa. :)

Maria Hakkala
The Variety Show

Ei kun, nyt löysinkin tiedon, että ohjelma kuvataan ulkomailla. :)

Toimitus
Toimitus

Kiinnostavaa! Vinkkaismme tästä uutisesta eli postauksestasi myös Facebookissa!

Maria Hakkala
The Variety Show

Kiitos! :)

Olenko väärässä, mutta jostain olin lukevinani, että unelmien taruolento kaikkine ihanine ominaisuuksineen sulho olisi jenkkilästä? Joten jos näin on, luvassa on ainakin sujuvaa suomalaista smooltookkia englanniksi...Taidan keskittyä pelkästään siihen juomapeliin.

Maria Hakkala
The Variety Show

En kyll älöytänyt mainintaa siitä, että poikamies olisi ulkomaalainen, mutta eipä hänestä sanota tarkemmin muuta kuin, että on "Suomen Bachelor". Onko mahdollista, että ajatuksissa menevät sekaisin Bachelor Suomi ja Maikkarilla ensi keväänä alkava (ja myöskin muutaman päivän sisällä julkistettu) Amerikan unelmavävy, jossa amerikansuomalaiset miehet tulevat Suomeen etsimään naisia itselleen? Tuntuu, että kevään ohjelmistossa on ennätysmäärä ohjelmia, jotka ovat joko suomalaisversioita amerikkalaissarjoista tai ihan suoraan toiselta kotimaiselta kanavalta pöllittyjä ideoita.

Kyllä vain, on todella mahdollista tuo sekaannus. Ei näistä enää pysy kärryillä :D

Maria Hakkala

Niinpä! :)

Kommentoi