Blogin 1-vuotisarvonta!!!

1vuotias.png

Jee! The Variety Show täyttää tänään yhden vuoden!

Vuosi sitten aloitin pienen projektin, josta tuli pian tärkein harrastukseni, ja palaset jotenkin vain tuntuivat loksahtaneen kohdalleen. Olin jo jonkin aikaa miettinyt, että minun tekisi mieli tehdä jotain hiukan luovaa, mutta en vain oikein tiennyt mitä. En ole hirveän taiteellinen ihminen noin yleisesti, mutta jotenkin huomasin kaipaavani kirjoittamista muodossa tai toisessa yliopistourani loputtua, mutta taipumukseni ei ole varsinaisesti kaunokirjallisuuden tai runojen muotoinen. Joskus vuosia sitten yritin pitää Bloggerissa postimyyntibongauksiin keskittynyttä blogia, mutta en saanut oikein pohjaa toimimaan haluamallani tavalla, enkä oikein osannut saada ääntäni kuuluville tuhansien blogien meressä. Siitä ensibloggaamiskokemuksesta jäi käteen vain alkeellisia koodaustaitoja sekä pieleen mennyt yhteistyökokemus.

Kun sitten viime vuonna kesälomallani tuskailin uuden harrastuksen kaipuun parissa ja samalla kulutin ahkerasti lempiblogejani, mieleeni pälkähti ’entäpä jos’ -tyylinen ajatus. Minäkin haluan kirjoittaa blogia! Mutta eihän minusta ole muotibloggaajaksi, ja elämäntyylini yleisesti ei houkuttele hirveänkään monen ihmisen ihailua. Mietin avokilleni, että ainoa, mistä tykkään ja tiedän paljon, on televisiosarjojen maailma. Mutta eihän siitä voi blogata, eihän? No, ei se kyllä ota, jos ei se annakaan! Näin pitkälle päästyäni eri blogiyhteisöjen ja -pohjien vertailu kesti noin puoli minuuttia, ja päätin uuden kokeiluni sijoittuvan niin helpoksi ja kutsuvaksi tehtyyn Lilyyn. En ajatellut siitä tulevan toista kotiani, mutta näin on vain käynyt. Heti ensimmäisten viikkojen aikana opin tuntemaan yhteisön läheisyyden, ja varsinkin meistä samoihin aikoihin aloittaneista bloggaajista tuntui tulevan blogiystäviä yhteisen jännityksen äärellä. Ne ensimmäiset tykkäykset, ne ensimmäiset kommentit! <3

Melkeinpä jokainen, joka nykyään aloittaa bloggaamisen, toivoo saavansa sille uskollisten lukijoiden lisäksi jollain tavalla julkisuutta; on se sitten lisääntyneiden lukijamäärien tai muun tunnettavuuden muodossa. Yksi suurimpia hetkiä minulle blogin ensimmäisten kuukausien aikana oli Lilyn toimituksen suositeltujen blogien joukkoon pääseminen. Luin asiasta sähköpostin töissä, ja kotiin tullessani blogipostauksieni otsikoiden kohdalla komeilikin jo ihana ’Suosittelemme’ -sydänleima! Vuodenvaihteen jälkeen sain myös ensimmäiset kutsut tilaisuuksiin, ja tuntui jotenkin niin käsittämättömältä, että HBO Nordicin kaltainen yritys oli löytänyt minun pienen blogiviritelmäni!

Yksi suurimmista haasteistani tässä ensimmäisen blogivuoteni aikana onkin ollut omaan rooliini kasvaminen. Oli aikas jännittävää, kun ensi kerran esittelin itseni bloggaajaksi, enkä siihen vieläkään ole täysin tottunut. Tähän piti tottua vielä suuremmin kesäkuun alun jättiyllätyksen sattuessa kohdalle, kun Netflix pyysi minua yhteistyöhön ja lähetti minut saman tien Tukholmaan tapaamaan Orange Is the New Black -sarjan tähtiä. Tuota reissua tuskin koskaan unohdan, ja vieläkin pyörittelen välillä päätäni asiaa muistellessa. Tuo reissu viimeistään selkiytti uuden harrastukseni myös vanhemmilleni, ja he ovat blogistani nykyään todella innoissaan ja kannustavat kurottamaan korkeammalle ja hyppäämään pidemmälle. Pikkuveljelleni tähtihetki taisi olla, kun Suits:ia googlettaessaan minun blogini taisi olla kolmas hakutulos. Avokkini on tietysti ollut alusta asti täysillä mukana minua tukien, ja taidattepa pian päästä lukemaan myös hänen ajatuksiaan tv-sarjoista!

Minulle on edelleenkin hiukan outoa ja hassua, että joku lukee minun ajatuksiani ja minun kirjoituksiani. Tiedän kyllä, että suurimmaksi osaksi blogini on tiedonvälitystä, eikä kaikkia teitä kiinnosta vähääkään minä bloggaajana, mutta täällä minä kuitenki teille kirjoitan ajatuksiani ja mielipiteitäni. Kiitos, kun olette siellä ja luette blogiani! 🙂

Koska minulla on mielestäni vähintäänkin Lilyn parhaat lukijat, haluan arpoa teille jotain kivaa eli luonnollisesti televisiosarjoja! Tilasin CDON.comista DVD-bokseja sarjoista, joista itse pidän tai josta tiedän muiden pitävän. Kaikki boksit ovat kyseisten sarjojen ensimmäisiä kausia, jotta jokaisella olisi mahdollisuus kokeilla jotakin uutta ja ihanaa! House of Cards on blu-ray; GirlsSuburgatory ja Hart of Dixie ovat DVD-bokseja.

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän postaukseen: mitä sinulle on erityisesti jäänyt mieleen The Variety Show’n postauksista?

Aikaa osallistua on ensi torstaihin 28.8. klo 23.59 asti. 

Muistathan jättää kommenttiisi sähköpostiosoitteesi! Huom! Sinun ei tarvitse kirjoittaa sähköpostiosoitettasi kommenttiin julkisesti näkyville, vaan riittää, että laitat sen nimimerkkisi alle sähköpostille varattuun kohtaan; Lilyssä blogin omistaja näkee sähköpostiosoitteet omassa hallintapaneelissaan.

Voit myös merkitä vastaukseesi, minkä boksin arvontaan haluat osallistua!

20140821_171113178_iOS.jpg

1. House of Cards ensimmäinen kausi

20140821_171229668_iOS.jpg

2. Girls ensimmäinen kausi

20140821_171252163_iOS.jpg

3. Suburgatory ensimmäinen kausi

20140821_171315633_iOS.jpg

4. Hart of Dixie ensimmäinen kausi

 

Kiitos, kun luet blogiani, ja onnea arvontaan! 🙂

 

Kommentit (27)
  1. Mä oon seurannut sua melkein ekoista jutuista asti ja ihan ehdottomin juttu on Hart of Dixie, johon olen totaalikoukuttunut, ihan vain sun ansiosta. KIITOS!

    Jos jotain mun kohdalle osuu, niin olkoon se sitten Hart of Dixie!

  2. Onnea yksivuotiaalle blogille! Blogisi on kyllä ehdottomasti yksi lempiblogeistani ja ihastelenkin usein sitä, miten ajatuksella, kattavasti ja lukijaystävällisesti kerrot TV-sarjoista ja niihin liittyvästä maailmasta.

    Jos onnetar suosii mua, valitsisin tuon Suburgatory-boksin, koska sarja ei ole mulle entuudestaan tuttu.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *