Euroopan HBO-verkkokauppa auki!

hbokauppa.png

Pahoittelut tästä Game of Thrones -keskeisyydestä, mutta koskee tämä uutinen muitakin kuin GoT-faneja! Tänään HBO Nordic julkaisi Facebook-sivullaan tiedon HBO:n EU-verkkokaupan avautumisesta, ja taisin innoissani hihkua (mutta ainoastaan sisäisesti, koska olin töissä ruokalassa uutista lukiessani). Täällä bloginikin kommenteissa on peräänkuulutettu HBO:n verkkokauppaa, ja nyt sitä sitten saa! Ymmärrettävää on, että avajaiset säästettiin HBO:n tämänhetkisen lippulaivasarjan eli Game of Thronesin uuden kauden alkamisrumbaan; julkisuus on taattua.

Verkkokaupassa näyttäisi pikaisella vilkaisulla olevan hyvä valikoima vaatteita ja kaikkea sarjoihin liittyvää oheistuotetta, ja itseäni kiinnostaa GoT-tuotteiden lisäksi eniten True Bloodin fanitavarat. Suureksi harmikseni kaupan sarjavalikoimassa oleva Oz (eli Kylmä rinki suomalaisittain) on vain tyhjä kategoria, *snif*! Olisin voinut tilata sieltä vaikka ’Chris Keller is my Mr. Darcy’ -tyylisen paidan. Postikulutkin näyttäisivät olevan maltilliset, joskin kokeilin vain yhden tuotteen mukatilaamisella niiden määräytymistä. Maksuvaihtoehtoina on perusluottokorttien lisäksi eri maksunvälityspalveluita kuten PayPal.

140069_1.jpg

Kuinka reteetä olisi jatkossa viedä eväät töihin tällaisessa eväslaatikossa?!?

 

HBO:n EU-verkkokauppa palvelee osoitteessa www.hboshopeu.com

ja HBO Nordicin Facebook-sivun mukaan Game of Thrones -tuotteista saa avajaistarjouksena 20 prosentin alennuksen koodilla HBONORDIC20. Avajaistarjous on voimassa 20.4. asti.

Hopi, hopi ostoksille, te lukuisat HBO-sarjojen fanit! Äitienpäiväkin on tulossa.

 

Kommentit (1)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *