Gilmore Girls -tähdet yhdessä jälleen!!

gilmore_girls_reunion_ew_atx.jpg

Kuva: EW

Gilmoren tytöt -sarjan fanit ovat äärettömän lojaaleja, joten toiveet tarinan jatkolle elävät kirkkaina monien mielissä. Yhtä lojaaleina sarjan fanit seuraavat sarjan tähtien edesottamuksia edelleenkin, kahdeksan vuotta sarjan loppumisen jälkeen, ja viikko sitten fanit saivat nähdä jo vuosien ajan odotetun jälleennäkemisen. ATX-televisiofestivaali Texasissa kokosi yhteen heittämällä suurimman Gilmore Girls -tapaamisen sitten sarjan loppumisen, kun sarjalle omistettu paneeli keräsi lavalle parisenkymmentä sarjan päätähteä! GG-fanit ovat hyperventiloineet sekä ennen tapahtumaa että sen jälkeenkin, sillä paikalle saatiin muutamaa pientä poikkeusta lukuunottamatta kaikki tärkeimmät ihmiset. Internet on täynnä yhteiskuvia, paneelikertauksia ja pienempiä uutisia paneelin sisällöstä! Juuri nyt on erityisen hyvä aika olla Gilmoren tytöt -fani!

https://www.youtube.com/embed/Oz9q6V15BKQ” width=”854″>

Video: Hep Alien reunited at ATX Festival

Jo ennen varsinaista paneelia faneille oli tarjolla jos jonkinlaista sarjaan liittyvää herkkua, joista suurin oli ehdottomasti sarjasta tutun Hep Alien -bändin yllätysesiintyminen paikallisen hotellin pihalla! Zackin, Brianin ja Lanen yhtye oli mukana koko sarjan pitkän taipaleen, joten tämä nostalginen juhlinta tuntui luonnolliselta osalta tätä jälleennäkemistapahtumaa. Yllä olevalla videolla on koko esiintyminen, ja sarjan faneille mukana on mukavia triviapätkiä sekä muitakin sarjasta tuttuja kasvoja. Excellent!

Ennen varsinaista festivaaliin kuulunutta paneelikeskustelua Gilmore Girls:in päätähdet antoivat pitkän ryhmähaastattelun NBC:n Today-aamuohjelmalle. Tässä yllä on tuo haastattelu kokonaisuudessaan!

Koska varsinainen paneelikeskustelu on tarjolla ainoastaan tälle sivustolle sopimattomassa videomuodossa, laitan tähän linkin sinne:

Gilmore Girls reunion panel @ ATX Festival 6.6.2015.

 

lauren_graham_aelxis_bledel_mae_whitman.jpg

Kuva: @reallaurengraham

Nerokkaat mielet ATX-festivaalin takana tajusivat hyödyntää paikalle saapuvien tähtien läsnäoloa myös näiden muiden sarjojen suhteen, joten GG-faneille tuli välillisesti paljon muitakin hyviä hetkiä viime viikonlopulta. Gilmoren tyttöjen luoja Amy Sherman-Palladino on myös ihanan Bunheads-sarjan takana, joten hänen ympärilleen saatiin tästä yhden kauden ihmeestä myös oma paneelikeskustelunsa! Sherman-Palladinon lisäksi keskusteluun osallistuivat itseoikeutetusti Sutton Foster ja Kelly Bishop! Festivaaleilla oli paikalla myös Lauren Grahamin toinen televisiotytär eli Parenthood:in Mae Whitman, joka osallistui hauskaan Dawson’s Creek -paneeliin, jossa luettiin sarjan käsikirjoitusta sen tekijöiden ja aivan muiden näyttelijöiden toimesta. Koska festivaaleilla oli paikalla Lauren Grahamin lisäksi sekä Alexis Bledel että Mae Whitman, saatiin kaikkien fanien iloksi yllä oleva ensimmäinen eeppinen valokuva kahdesta televisiotyttärestä ja heitä yhdistävästä televisioäidistä!

Jos olet Gilmore Girls -fani, käy ihmeessä katsomassa itse pääpaneelikeskustelu ja muu oheismateriaali! Paneelissa keskusteltiin mm. tv-elokuvan mahdollisuudesta, Roryn parhaasta poikaystävästä sekä hahmojen tulevaisuudesta/nykyisyydestä. Aivan mahtavaa! Kyllä tämän voimalla fanit jaksavat taas muutaman vuoden. Kannattaa myös käydä katsomassa sarjan tähtien Twitter ja Instagram -tilejä, joissa paljon ainutlaatuisia valokuvia ja tarinoita jälleennäkemisistä.

Gilmore Girls forever!! 🙂

 

Kommentit (5)
 1. Aina ja ikuisesti Gilmoren Tytöt! <3 Nytkin pyörimässä yksi lempparijaksoista Friday Night’s Alright for Fighting.

  Toisaalta olisi ihana nähdä leffa, mutta sitten taas toisaalta yksi merkittävä henkilö on joukosta pois. Ja saisiko sen kunnolla muunnettua leffaksi. Epäilen, että sitä ei saada selville. Ja omasta mielestäni Logan oli se paras Roryn poikaystävä. Täysi kusipää, mutta Rorylle ihana. Ainakin suurimmaksi osaksi. 😀

  1. Friday Night’s Alright for Fighting” on kyllä mahtava, ja se päivälliskohtaus tiivistää sarjan mahtavuuden hienosti! 🙂

   Mä kans tykkään Loganista! <3

 2. Siis mä oon niin katkera, että toi järjestettiin nyt, koska ei osunut yhteen loman kanssa. Olisin ollut ihan valmis fiilistelemään meininkejä paikan päällä! Jos pitäisi valita yksi ainoa sarja mitä katsoa koko loppuelämä niin se olis ehottomasti tämä 🙂

  1. Katselin juhannuksena loppuun tuon varsinaisen paneelikeskustelun ja voi, että, on ne kaikki ihania! Tää on kyllä mullekin ollut vuosien saatossa ihan älyttömän tärkeä sarja ja edustaa sitä rauhanomaisuutta, mitä kaipaan nykyään enemmän televisiosarjoilta. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *