Halloween Variety: Insta-katsaus Hollywood-juhlijoihin

krystenritter.jpg

Kuva: @therealkrystenritter

Kuka: Krysten Ritter

Sarja: Don’t Trust the B—- in Apt. 23, Breaking Bad, Gilmore Girls, Veronica Mars

Zombie-hirviöksi naamioitunut Ritter on ollut jo vuosia kiireinen nainen, ja hänen ansioluetteloonsa on kertynyt monta herkullista roolia useissa sarjoissa. Tänä syksynä hänellä ei ollut niin paljoa onnea, vaan hän pääsi näkemään jälleen televisiomaailman huonon puolen, kun hänen mid-season -sarjaksi kaavaillulle 60-luvun komedialle näytettiin punaista valoa kesken lähtölaskennan.

ashley.jpg

Kuva: @smashleybell

Kuka: Ashley Madekwe

Sarja: Revenge

Kosto:ssa Madekwen hahmo Ashley paljastui ennen pitkää parhaasta ystävästä sosiaaliseksi pyrkyriksi, mutta se ei suinkaan ole pysäyttänyt tämän kokeneen brittinäyttelijän voittokulkua. Sosiaalisessa mediassa pienoiseksi tyyli-ikoniksi noussut Madekwe (kuvassa oikealla) esiintyy tällä hetkellä WGN-kanavan noitavainosarjassa Salem, ja hän pyörittää tyylikästä Ring My Bell -blogia.

lucyhale.jpg

Kuva: @lucyhale

Kuka: Lucy Hale

Sarja: Pretty Little Liars

25-vuotiaaksi nuoreksi naiseksi Lucy Halella on jo pitkä näyttelijänura takanaan, eikä PLL ole suinkaan hänen ensimmäinen isomman profiilin roolinsa. Näyttelemisen ohella Hale on jo pitkään laulanut, ja viimeisen vuoden aikana hän onkin tosissaan viritellyt country-laulajan uraa! Kohtuullisen puhtoisen imagonsa mukaisesti Halen Halloween-asu ei ole mitenkään erikoisen paljastava vaan ennemminkin suloisen puoleinen Twitter-lintu.

michelletrachtenber.jpg

Kuva: @michelletrachtenberg

Kuka: Michelle Trachtenberg

Sarja: Gossip Girl, Buffy the Vampire Slayer

Suloisena Buffyn pikkusiskona uransa toden teolla aloittanut Trachtenberg oli hämmästyttävän uskottava ja raivostuttava pahis Gossip Girl:issä, eikä häntä osaa enää oikein ajatella muuten kuin Georgina Sparksina. Viime aikoina erilaisilla vierailevilla rooleilla kiireisenä pysytellyt näyttelijä veti aikamoisen huippusuorituksen myös Criminal Minds:issa viime vuonna, ja sarjan fanit tuskin aivan hetkeen pystyvät unohtamaan hänen rooliaan ja sen seurauksia!

nayarivera.jpg

Kuva: @nayarivera

Kuka: Naya Rivera

Sarja: Glee

Nuorten suosikkisarjassa sähäkkää Santanaa näyttelevä Rivera on tuntunut saaneen viimeisen parin vuoden aikana pienoista mainetta Hollywoodissa. Viime vuonna oli puhetta hänen hankaluudestaan kuvauksissa, ja sitkeästi kulisseissa kiersi huhu hänen saamistaan potkuista, jotka osoittautuivat perättömiksi. Rivera meni naimisiin tänä kesänä, ja näissä hauskoissa Halloween-kuvissa tuore aviopari poseeraa postimiehenä ja postimyyntimorsiamena.

janelparrish.jpg

Kuva: @janelparrish

Kuka: Janel Parrish

Sarja: Pretty Little Liars, Dancing with the Stars

Äärimmäisen suositussa ja sosiaalista mediaa hallitsevassa Pretty Little Liars -sarjassa vuosia ilahduttanut ja vihastuttanut Janel Parrish (Mona) on ollut viime kuukausina uuden haasteen parissa, sillä hän osallistuu paraikaa amerikkalaiseen versioon Tanssii tähtien kanssa -realitykilpailusta. Parrishista ja hänen yllä olevassa kuvassa olevasta paristaan Valentin Chmerkovskiystä on liikkunut paljon romanttisia huhuja, kun pari tanssii viikosta toiseen televisiossa huikean kiihkeitä ja taitavia tansseja, mutta toistaiseksi pari on täysin kieltänyt kaiken sutinan.

parishilton.jpg

Kuva: @parishilton

Kuka: Paris Hilton

Sarja: The Simple Life

Paris Hilton ei esittelyjä kaipaa, ja varsinkin Halloweenin aikoihin hän on aina kuulunut Hollywoodin kuvatuimpiin tähtiin. Viime vuonna mahtavassa Miley Cyrus -asussa loistanut Hilton on saanut tänä vuonna jo haukkuja niskaan, koska tämän Playboy-pupuasun lisäksi hän on pukeutunut seksikkääksi Minni Hiireksi. Haukut eivät toki tulleet asuista yleensä, sillä ne ovat Hiltonille peruskauraa, vaan mielikuvituksen puutteesta, sillä häneltä jo odotetaan jotain erilaista tähän aikaan vuodesta.

kateashley.jpg

Kuva: @katehudson

Kuka: Kate Hudson & Ashley Benson

Sarja: Glee & Pretty Little Liars

Aina välillä viihdeuutisia, ja varsinkin tähtien omaa kuvamateriaalia, selatessaan törmää julkkisten ystävyyssuhteisiin, jotka jaksavat yhä hämmästyttää ainakin minua. Kaikki tuntuvat olevan jo selvillä Taylor Swiftin laajasta ja äärimmäisen tunnetusta kaveripiiristä, mutta kyllä sitä muutkin osaavat. Täysin yllättäen Halloweenia viime viikolla juhlistivat yhdessä Kate Hudson (keskellä) ja Ashley Benson (oikealla), vaikka naisia ei näin äkkiseltään tunnu yhdistävän ainakaan mitkään työprojektit. Näiden naisten asut keskittyivät suuresti mahtaviin maskeerauksiin, mikä on jo itsessään mukavaa vaihtelua minimekkojen ja paidoiksi naamioituneiden rintaliivien rinnalla!

Löytyykö näiltä tähdiltä Halloween-inspiraatiota? Oletko itse menossa Halloween-juhliin?

P.S. Nämä kaikki kuvat ovat viimeisen viikon sisältä, sillä Yhdysvalloissa Halloween-juhlinnat kestävät taatusti pidempään kuin yhden illan!

 

Kommentit (2)
  1. Mä olin kans vähän sillee et mitääääää ku näin et Kate Hudson ja Ashley Benson on kavereita 😀 So random!

    1. I know, right?! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *