Happy World Television Day!

wehearttv.jpg

Hyvää kansainvälistä televisiopäivää! Hyvää perjantaita! Ihanaa elämää!

Tänään suosittelen viittaamaan kintaalle kotihommille ja muulle välttämättömyydelle ja eikä vain alittamaan aitaa siitä matalimmasta kohdasta vaan ihan vain nojaamaan laiskasti se hemmetin aita kumoon! Tänään on hyvä päivä käpertyä sohvalle katsomaan televisiota tai mennä lempikahvilaan kaakaolle ja muffinsille just because. Tänään on hyvä päivä kuunnella hyvää musiikkia ihan vain sen hyvän fiiliksen takia, vaikka et saisikaan mitään selvää sanoista. Tänään on hyvä päivä vain olla ja hengittää ja olla kiitollinen niistä kaikista elämän hyvistä puolista. Minä olen kiitollinen perheestäni ja turvallisen mukavasta elämästäni. Olen myös kiitollinen tästä blogista, joka toimii henkireikänä arjen keskellä, aivan kuten lempitelevisiosarjani!

//www.youtube.com/embed/opJ47H3crm8

Video: World Television Day 2014 – WE LOVE TV!

 

Mitä sinun perjantaihin kuuluu? Mistä sinä olet kiitollinen tänä ihanana perjantaina? 🙂

 

KUVA

Kommentit (5)
 1. Ai kuinka sopivalle päivälle sattuikin! Olen tänään sohvalla maatessani katsonut mm. neljä jaksoa The Walking Deadia, kaksi Hart of Dixietä ja kaksi Sykettä. Viisi tuntia hyvin käytetty. Jotain positiivista sairaslomassa (ja subjektiivisessa päivähoidossa). Illalla luvassa vielä jotain yhteistä miekkosen kanssa, kunhan laps saadaan yöunille. Eilen se oli Marvels Agents of S.H.I.E.L.D., tänään jotain muuta. Voi olla ettei aivotoiminta riitä House of Cardsiin, mutta 2 Broke Girls voisi upota aika helposti!

  1. *applause* Oikein! 🙂

   1. Voin tähän vielä lisätä, että tänään mummi vei lapsen yökylään, jotta saan levätä vielä ja olen käyttänyt aikani hyvin: 4 jaksoa TWD:iä (kausi 4 loppuun) ja 5 jaksoa HoD:a.

    Praise the Goddess of TV!!

 2. Vastaan lauantaina, mutta vastaan eilisen puolesta. 😀

  Olin eilen kiitollinen siitä, että sain kaksi vanhaa lapsuudenystävääni omalle sohvalleni patongin ja vesimelonin ja skumpan (sopivasti lojui yksi pullo kaapissa) kanssa – TV:n äärelle vieläpä – ja sitten vain oltiin ja juteltiin. Kaikilla oli hyvä päivä takana ja kerrankin ketään ei painanut mikään murhe. Oli niin hyvä ilta.

  🙂

  1. Vitsi, kuulostaa kyllä todella hyvältä illalta! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *