HBO Nordicin uutuussarja Big Little Lies: Kirja-arvonta!

Mustat valkeat valheet kirja.JPG

Haluatko tutustua kirjaan ennen siihen perustuvaan televisiosarjaan tai elokuvaan paneutumista? Uppoudutko mieluummin kirjoihin kuin sarjoihin? Huudatko jo mielessäsi ’hep!’, kun näet arvontapostauksen?

HBO Nordicilla alkaa maanantaina 20. helmikuuta uusi suursarja Big Little Lies, joka on seitsemän jakson mittainen minisarja pienen mutta rikkaan yhteisön koulusta ja varsinkin vanhempien maailmasta. Sarja on täynnä huikaisevia naisrooleja, mikä olikin sarjan tuottaneen Reese Witherspoonin tarkoitus Liane Moriartyn romaanin tuomisessa televisioruutuihin. Witherspoonin oman tuotantoyhtiön lisäksi sarjaa on ollut luomassa sarjavelho David E. KelleyBig Little Lies -sarjan pääosissa loistavat muun muassa Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoë Kravitz, Alexander Skarsgård ja Adam Scott. Sarjasta voi käydä lukemassa lisää esimerkiksi Lilou’s Crush -blogista, jossa on kaupallinen yhteistyö sarjan ensi-iltaan liittyen.

Mustat valkeat valheet pokkari.JPG

Näin Big Little Lies -sarjan ensimmäisen jakson jo joulukuussa HBO Nordicin kevätkauden esittelytilaisuudessa. Sarjan alussa esitellään iso näyttelijäryhmä ja sen keskinäiset suhteet sekä alustetaan sarjaa hallitseva mysteeri. Kuka murhattiin, vai murhattiinko, ja miksi? Yhden koulun vanhempien keskinäiset suhteet ovat monimutkaiset, ja aiheesta saisi varmasti pidemmänkin sarjan aikaiseksi. Ensimmäinen jakso vakuutti, ja eritoten on mukavaa seurata yleensä vain valkokankaalla viihtyneiden tähtien sarjatyöskentelyä. Reese Witherspoon on yksi suosikkinäyttelijäni, joten varsinkin hänen hahmonsa kiinnostaa sarjan jatkuessa eteenpäin.

Big Little Lies -televisiosarja sijoittuu Yhdysvaltoihin, mutta alkuperäisen kirjan tarina sijoittuu Australiaan. Liane Moriartyn kirja Mustia valkeita valheita on ilmestynyt jo suomeksi pokkarina, ja sain HBO Nordicilta teille arvottavaksi yhden pokkarin. Osallistu näin:

Kommentoi alle, luetko mieluummin kirjan vai katsotko myös sarjan!

Muista liittää kommentointilomakkeeseen sähköpostiosoitteesi (huom! Lilyn rekisteröityneet käyttäjät: osoitteenne ei näy automaattisesti kommentoidessanne).

Osallistuminen onnistuu myös Instagramissa ja Facebookissa!

Arvonta on voimassa perjantaihin 24.2. klo 16.00 asti.

 

 

 

 

Arvostelukappale ja arvontapalkinto saatu HBO Nordicilta.

Kuvat: The Variety Show.

Kommentit (16)
  1. Mä en osallistu arvontaan, koska mulla on tämä kirja jo enkunkielisenä, mutta haluan hehkuttaa sitä, miten innoissani olen tästä sarjasta! Kirja oli ainakin niin hyvä ja trailerikin niin lupaava, että mun oli pakko aktivoida HBO Nordicin tilaus uudestaan tämän sarjan takia. 🙂 Jee!

  2. Luen mieluummin kirjan, mutta sarja houkuttaa näyttelijäkaartin vuoksi!

    (ranja.nurkkala@gmail.com)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *