Hiljainen ilta? Hae mukaan televisio-ohjelmiin!

ensitreffit_alttarilla.jpg

On lauantai-ilta, olet kotona, ja kädessäsi on ehkä lasillinen jotain rentouttavaa. Olet kiireisen viikon jälkeen päätynyt pohtimaan elämääsi, ja kaipaat jotain uutta, jotain pientä potkua arjen harmauteen. Olisiko tämä se hetki ilmoittautua mukaan televisio-ohjelmaan?

Tällä hetkellä on käynnissä haku moneen parisuhdeohjelmaan, ja vaihtoehtoja on sekä jo parisuhteessa oleville että sellaista etsiville!

 • Ensitreffit alttarilla: AVA:lle etsitään uusia, rohkeita ihmisiä tämän yllätyssuosikkiohjelman toiselle kaudelle! Ilmoittautumislomake on pitkä kuin nälkävuosi, joten se karsinee pois turhat haihattelijat sekä näyttänee ohjelman tekijöiden olevan tosissaan ihmisten yhteen sovittamisesta parhaimmalla mahdollisella tavalla.
 • Yle hakee osallistujia uuteen vakavampaan ohjelmaan otsikolla ”Sinkku, haaveiletko aidosta parisuhteesta?”, ja tulevaa ohjelmaa kuvaillaan koskettavaksi ja lämminhenkiseksi. Tässäkin ohjelmassa paritetaan sinkkuja kuin Napakympissä konsanaan, ja naimisiinmenoa lukuunottamatta konsepti vaikuttaa samantapaiselta kuin tuo yllä oleva hittiohjelma.
 • Satuhäät etsii perinteiseen ohjelmaansa uusia pareja, jotka ovat menossa nyt kesällä naimisiin. Ohjelman kannalta on hienoa, jos tarinanne tai häänne ovat jollain tavalla poikkeavat, mutta uskon, että ohjelmaan pääsee myös olematta Poni ja Aasi -tyylinen pariskunta.

tv5ohjelma.jpg

Jos parisuhdekuviot eivät kiinnosta mutta osaat mielestäsi ihan käsittämättömän hyvin laulujen sanoja, hae mukaan TV5:n uuteen ohjelmaan! Konsepti muistuttaa MTV3:n muutaman vuoden takaista Biisikärpänen-ohjelmaa, joten laulaa ei tarvitse osata kunhan siihen pystyy edes jollakin tavalla ja sanat täydellisesti osaten.

Oletko yllytyshullu?

ILMOITTAUDU NYT!!!

 

Kuvat: AVA, TV5.

Kommentit (6)
 1. Kyllä nyt pukkaa hääohjelmia. Pareja haetaan parhaillaan myös AVAn uuteen hääohjelmaan 🙂 

   

  1. Vastustan kiusausta osallistua itse niihin! 😀

   1. Sun niiiiin pitäis! 😀

    1. Noh, noh, eipäs nyt yllytetä siellä! 😀

     1. Eiiipä… 😀

      Oikeesti oot kuitenkin jo laittanu salaa hakemuksen vetämään. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *