How I Met Your Mother: Ananaksen arvoitus on ratkennut!

tumblr_naq12rCJ091tj4tqeo1_1280.gif

Kuva: HIMYM

Koska en vain voinut olla laittamatta tätä Robin Sparkles -giffiä tähän, vietetään hetki siihen uppoutuen. Noin. Nyt voit selata tätä sivua hieman alemmaksi, jotta et saa migreenikohtausta siitä johtuen!

Pitkin koko How I Met Your Mother -sarjan yhdeksää tuotantokautta, erästä ananasta ja sen kohtaloa ihmeteltiin sekä hahmojen että katsojien kesken. Ananaksen tarina alkoi jo ensimmäiseltä kaudelta, ja minun on ollut vaikea ymmärtää, mikä on niin erikoista yhdessä hemmetin ananaksessa. Tässä onkin koko jutun pointti: saada katsojat ihmettelemään, muistelemaan ja spekuloimaan, just because!

Jo sarjan loppuessa saimme kuulla, että 9. kauden DVD:llä on kaikenlaista herkkua ekstroissa, ja muutaman päivän päästä Yhdysvalloissa ilmestyvä boksi ei petä odotuksia. Toissa päivänä BuzzFeedille paljastettiin mysteerisen ananaksen tarina, ja he ystävällisesti loivat katsojille kätevän aikajanan ananaksen esiintymisistä sarjassa, loppuen tähän kaiken paljastavaan videoon, joka on yksi poistettu kohtaus aivan yhdeksännen kauden loppupuolelta. Voitte katsoa koko komeuden täältä!

10628335_10152724997882277_1176128157979536689_n.png?oh=2c7c1e4a734d101013ce89fb59546540&oe=54D0DC9B&__gda__=1421875918_6f2a3e3f6d355bff97e3ae592fb10f24

Kuva: HIMYM

Hypettääkseen DVD-julkaisua oikein kunnolla sarjan takana olevat tahot julkaisivat myös HIMYMProps.com -sivuston, jossa voi osallistua sarjan tavaroiden arvontoihin. Palkintoina olevat tavarat eivät suinkaan ole pienimmästä päästä (kirjaimellisesti), sillä pääpalkintona on MacLaren’sin baaritiski! Arvontoihin osallistuminen vaatii perinteisesti Yhdysvaltain kansalaisuutta, joten äkkiä virittelemään ystävyyttä jonkun sarjasta tietämättömän jenkin kanssa. Sivustolla on muutakin sisältöä kuin vain arvontavoitoista haaveilu; monista tutuista esineistä tai vaatteista kerrotaan taustaa, mitä ei varmasti mistään muualta saisi kuulla. Täällä vierähtää mukavasti muutama hetki, ja käsittääkseni lisää materiaalia on koko ajan tulossa.

Olinkin jo ehtinyt unohtaa koko DVD-julkaisun, ja nyt mietin, että pitäisiköhän se hommata jo heti vai vasta vähän myöhemmin…

 

Kommentit (7)
  1. Tuo mäntyomenahan oli sarjan parhaimpia juttuja! Itse en jostain syystä hetkeksikään pysähtynyt miettimään mikä järki siinä on, odotin vain innolla mysteerin selviämistä. Että suututti, kun ei jaksoissa tullu vastausta, mutta nyt sain tämän tiedon janon tyydytettyä! KIITOS <3

    1. Niin, eihän siinä kyllä oo mitään järkee, ja mun mielestä toi ratkaisu on sopivan arkinen juttu. 🙂

  2. Robin Sparklesin musavideot olivat aivan parhaita ja niin noloja! Myös jakso jossa oli torakan ja hiiren mutantti jälkeläinen cockamouse, oli aivan huippu. Kiva että sarjan ”mysteerejä” avataan katsojille vielä näin sen päätyttyäkin.

    1. Tän takia just musta tuntuu, että se ysikauden DVD on aivan pakko hankkia! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *