Ilmianna itsesi: Mitä tv-sarjoja katsot juuri nyt?

Call the Midwife Cast Funny.png

Mitä sarjoja sinä katsot juuri nyt? Katsotko oman hetken koittaessa jotain verkon suoratoistopalveluista, vai varaatko itsellesi joka viikko rauhallisen hetken lempisarjasi katsomiseen suoraan televisiosta? Puuhailetko samalla jotain, vai onko sarjat pyhitetty niihin uppoutumiselle?

Kun Hakekaa kätilö! (eng. Call the Midwife) -sarjan uusin eli 5. tuotantokausi esitettiin aikaisemmin tänä vuonna Ylellä, olin mukamas niin kiireinen, että katsoin tuolloin vain joulujakson lisäksi kauden ensimmäisen varsinaisen jakson. Herättyäni miettimään jaksoja olivat ne jo poistuneet Yle Areenasta. Viimeisen parin viikon aikana olenkin katsellut koko uusimman kauden, sillä jaksot ilmestyivät vähänä aikaa sitten Netflixiin. Uutta kautta työstetään paraikaa, ja siitä juttua blogissa myöhemmin!

The Crown Season 1 Episode 6.jpg

Netflixin suursatsaus The Crown on ollut katseltavissa vasta vajaat pari viikkoa, mutta se on jo saanut ensimmäiset palkintoehdokkuutensa! Minä näytin sarjaa äidilleni hänen meillä ollessaan, ja jatkoin sarjan katselemista myös omillani. Nyt minulla on enää yksi kokonainen jakso katsomatta, ja todellakin janoan lisää!

Supergirl 1. kausi.jpg

Olen aika innoissani siitä, että HBO Nordicilla näytetään nykyään laajemmin sarjoja eri genreistä, ja Supergirl on katsontalistallani. Kahlaan vielä läpi ensimmäisen kauden jaksoja, mutta mieli tekee jo päästä käsiksi uusiin, kerran viikossa ilmestyviin, toisen kauden jaksoihin. Spoilaannun tasaisesti tästäkin sarjasta viihdeuutisissa, joten kiire on!

Poldark Demelza.jpg

Katselen Poldark-draamaa sekä televisiosta suorana että Yle Areenasta jälkijunassa. Sarja on laadukasta pukudraamaa, kuten BBC:ltä on totuttu näkemään, mutta hiukan minua hämmentää se, että sarjassa liikutaan niin nopeaa tahtia aikajanalla. Kirjat ovat ilmeisesti samanlaisia, ja niistä kirjoitankin pian juttua, sillä sain kahdesta ensimmäisestä romaanista arvostelukappaleet. Luvassa on myös arvontaa!

Home Fires Pat.jpg

Lämminhenkistä brittidraamaa on viime viikkojen ajan tarjoillut Kotilieden lämpöä (eng. Home Fires), jonka nyt näytetty toinen tuotantokausi jää valitettavasti sarjan viimeiseksi. Olisin mielelläni seurannut Great Paxfordin naisten elämistä pitempäänkin, sillä toinen maailmansota oli näissä jaksoissa vasta alussa, ja erittäin mielenkiintoista olisi ollut nähdä loppusodan vaikutuksien lisäksi jälleenrakentamisen aika. Televisiomaailma on välillä julmaa, ja monet hyvät sarjat jäävät tyystin kesken.

 

Mitä televisiosarjoja sinä katsot? 🙂

 

 

 

 

 

Kuvat: BBC, Netflix, HBO Nordic, BBC, ITV.

Kommentit (35)
  1. Kun kuulin sarjasta Crown, oli Netflix otettava uudelleen aktiiviseksi. Tämä on aivan mahtava sarja. Olen nyt katsonut ensimmäisen kauden kaikki jaksot ja tuskin maltan odottaa uutta kautta! Siinä yhdistyy sekä historia että se, että pääseen kurkistamaan hoviin, joka tietenkin on fiktiivistä kuvaa. Mutta kuitenkin! Ja ne asut ja jalokivet ovat upeita. 

    Poldarkia en arvaa vielä seurata televisiosta, sillä luen parhaillaan sitä kirjana. Kirjat kuitenkin ovat minulle tärkeämpiä kuin TV.

    1. Voi, kunpa The Crown:in seuraava kausi tulisi nopeasti! Ilmeisesti toinen tehdään putkeen, tai ainakin kahden ensimmäisen kauden budjetti on yhteinen. 🙂

  2. Kaikki muut listallasi on myös ollut katselussa meillä paitsi Poldark ja Supergirl… pitää varmaan ottaa nekin katseluun. Meillä parhaillaan myös menossa Westworld ja True blood. 

    1. Meillä mies on testannut Westworld:istä pari ekaa jaksoo ja kovasti tykkäs! Kuinka pitkällä ootte True Blood:issa?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *