Insta-katsaus: Julkkiksille jälkikasvua

morena_baccarin_ben_mckenzie_insta_pregnant.jpg

Blogissa ei ollakaan pitkään aikaan nähty julkkisten parisuhdekatsausta eikä myöskään vauvakatsausta, joten tällä yhdellä Insta-katsauksella onnistutaan kattamaan molemmat aiheet! Julkkisten eroja ja pariutumisia näkyy viihdeuutisissa harva se päivä, ja niistä itsessään voisi tehdä vaikka viikottaisen katsauksen, jos se aihe kiinnostaisi enemmän. Vauvoja saadaan alulle harvemmin, joten keskitytään tällä kertaa näihin uutisiin!

Emmy-viikonlopun jälkeen syyskuussa julkisoitiin laajalti Gotham-sarjan tähtien Ben McKenzien (James Gordon) ja Morena Baccarinin (Leslie Thompkins) viihtyvän yhdessä myös vapaa-ajalla, ja suhde saatiinkiin vahvistettua. Vain muutama päivä tästä People-lehti vahvisti tähtien virallisilta edustajilta heidän odottavan ensimmäistä yhteistä lastaan! Monikaan ei ollut vielä rekisteröinyt tätä puskista tullutta suhdeuutista, kun jo kerrottiin Baccarinin raskaudesta. Asioita pariskunnalle on varmasti hiukan hankaloittanut Baccarinin meneillään oleva avioero sekä huoltajuuskiista ex-miehensä kanssa, mutta ainakin näissä tuoreissa Gotham Film Awards -tapahtuman edustuskuvissa pari tuntuu olevan onnensa kukkuloilla. Onnea!

josh_dallas_ginnifer_goodwin_insta_pregnant.jpg

Tunnetusti yksityiselämäänsä varjelevat Once Upon a Time -sarjan tähdet Ginnifer Goodwin (Snow White) ja Josh Dallas (Prince Charming) odottavat toista lastaan! Heidän edustajansa vahvisti asian People-lehdelle noin kuukausi sitten, ja sen jälkeen on parista saatu jo muutama paparazzikuva. Goodwin ei yleensäkään liiku julkkistapahtumissa kuin työtään promoamassa, joten suurimmaksi osaksi fanit saavat tyytyä hänen perinteiseen aurinkolasilookkiinsa. Vuoden 2014 keväällä pariskunta meni ensin naimisiin ja sai sitten ensimmäisen lapsensa, pienen Oliver-pojan. Goodwinin edellinen raskaus käsikirjoitettiin OUAT-sarjaan, mutta tässä tuoreimmassa tapauksessa sarjan tuottajat eivät ole kommentoineet tähden raskauden mahdollista vaikutusta sarjan tapahtumiin. Tuottajilla on myös mietittävää sarjan toisen tähden Emilie de Ravinin (Belle) raskauden kanssa.

chrissy_teigen_insta_pregnant.jpg

Syksyn ehkäpä levinnein ja hehkutetuin vauvauutinen on malli Chrissy Teigenin ja laulaja John Legendin! Lokakuussa pari paljasti Instagramissa odottavansa ensimmäistä lastaan, ja viihdemedia meni sekaisin. Teigen ja Legend ovat yksi pidetyimmistä julkkispariskunnista, ja varsinkin Teigenin mutkaton suhtautuminen ruokaan ja elämään ylipäätään on valloittanut ihmisiä ympäri ämpäri. Tätä pariskuntaa myös kadehditaan avoimesti, ja #relationshipgoals yhdistetään heihin monesti. Vuodesta 2007 yhdessä ollut pariskunta on puhunut avoimesti vaikeuksistaan tulla raskaaksi, joten kaikkien onnellisuus uutiseen liittyen tuntuu ihanan riemukkaalta! Lip Sync Battle -sarjan kommentaattorina nykyään toimiva Teigen on nähty julkisuudessa runsaasti raskauden julkistamisen jälkeen, ja hän oletettavasti saa kaikki tavisbabymamat hyvin kateellisiksi mahtavista asuistaan ja upeasta ulkomuodostaan.

melissa_fumero_insta_pregnant.jpg

Tämän katsauksen vähiten uutisoidusta raskausuutisesta vastaa Brooklyn Nine-Nine -komediasarjasta tuttu Melissa Fumero, joka vaivihkaa ilmoitti raskaudestaan Instagram-tilillään muutama viikko sitten. Jo kohtuullisen pitkälle edennyt raskaus ei Brooklyn-sarjan edustajan mukaan vaikuta sarjan juonikuvioihin, vaikka lukuisat fanit toivoivatkin uutisen kuultuaan sen tarkoittavan Fumeron Amy Santiagon saavan lapsen Andy Sambergin Jake Peraltan kanssa. Tiesitkö muuten Fumeron esiintyneen Gossip Girl -sarjan 4. kaudella yhtenä Blairin käskyläisistä?

sean_lowe_catherine_giudici_insta_pregnant.jpg

Viimeisimpänä julkkisvauvauutisena on tämän katsauksen uutisista se kaikkein tuorein, sillä vain muutama päivä sitten yksi niistä harvoista onnistuneista Bachelor-pariskunnista ilmoitti ilouutisestaan. Emily Maynardin Bachelorette-kaudella ihastuttanut kohtelias ja uskonnollinen naapurinpoika Sean Lowe päätyi saamaan oman Bachelor-kautensa, josta hän löysi itselleen Catherine Giudicin. Pari meni televisiossa naimisiin vuosi ohjelman jälkeen, ja he ovat viihtyneet erilaisissa reality-ohjelmissa siitä asti. Avioliiton haasteellisuudesta avoimesti puhunut pariskunta on nyt onnensa kukkuloilla ensimmäisen lapsensa vuoksi, eikä Bachelor-tuottajia varmastikaan haittaa, että tämä onnellinen vauvauutinen julkistettiin vain muutama viikko ennen uuden Bachelor-kauden alkua!

 

 

 

 

Kuvat: Us Weekly, EOnline, Chrissy Teigen, Melissa Fumero, Sean Lowe.

Kommentit (1)
  1. Haa, moni näistä tuli uutisena meillekin! Jaoimme postauksesi Trendin Facebookissa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *