Katsaus (entisiin) uusiin tuttavuuksiin: juonia ja jatkoa?

Ajattelin nyt tehdä pienen katsauksen osaan niistä uusista sarjoista, joita olen esitellyt viime syksystä lähtien, sillä sarjaa kuin sarjaa on kivempaa seurata kun on jotain hyvää, mitä odottaa. Olen suuri Seiska-addikti; en ole ikinä tilannut lehteä, mutta luen sen aina kannesta kanteen tilanteen niin salliessa, ja yksi lempiasioitani Seiskassa on aina ollut tv-puoli ja sen juonipaljastukset. Leikin, siis, nyt hetken Seiskan tv-toimittajaa, ja kerron jotain uutta ja mielenkiintoista monesta sarjasta (en kuitenkaan leiki Kai Merilää ja lähde ryypättämään Nykäs-Mattia).

 

1521389_236585259852744_1882425482_n.jpg

Kuva: CBS

Panttivangit (Hostages): sarjan finaalijakso näytettiin Yhdysvalloissa heti vuoden alussa. Missään vaiheessa sarjan 15-jaksoista esityskautta eivät katsojaluvut ole olleet kovin korkealla, ja sarjan kohtaloa on arvuuteltu pitkin syksyä. Sarjalle ei ilmeisesti ole tulossa jatkoa perinteisessä mielessä, eli samat hahmot eivät jatka tarinaansa toiselle kaudelle, mutta on mahdollista, että sarjalle tulee jatkoa American Horror Story -tyylisesti eli eri tarinalla. Sarjan viimeinen jakso oli käsitykseni mukaan juonellisesti hyvinkin tyydyttävä, joten sarja kyllä kannattaa katsoa loppuun!

 

1621719_654662887914028_821509302_n.jpg

Kuva: CW

Sydänmailla (Hart of Dixie): Yhdysvalloissa esitetään tästä sarjasta parhaillaan kolmatta kautta, joka on pienellä tauolla ja palaa uusin jaksoin maaliskuussa. 2. kausi loppui ja 3.kausi lähti käyntiin Zoen vääjäämättömällä paluulla New Yorkiin, ja näiden kausien välillä on jopa viiden kuukauden hyppy! 3. kaudella on luvassa paljon uusia pariutumisia (ja hahmoja). Itse riemuitsen ehkä eniten Annabethin vakinaistamisesta, eli Kaitlyn Black on 3. kaudesta alkaen series regular.

 

Image for The Paradise

Kuva: BBC One

Naisten paratiisi (Paradise) tämän sarjan toinen kausi (tai sarja niin kuin Englannissa puhutaan) päättyi Ylellä joulukuun lopussa. Koska Yle esitti sarjaa vain n. kaksi viikkoa BBC:n alkuperäisen lähetysajan perässä, tulee seuraavien mahdollisten jaksojen odotusajasta t-o-d-e-l-l-a pitkä. Uuden kauden tekemisestä ei ole vielä mitään virallista tietoa, vaikka sarjan virallisella Twitter-tilillä on kyselty kiinnostuksen perään ja eräällä fanisivulla surraan sarjan lavasteiden mahdollista purkamista. Ennen kuin mitään uutta kuullaan sarjan kohtalosta, me fanit voimme katsoa vanhoja jaksoja uudestaan ja miettiä mahdollisia uusia juonikuvioita.

 

1400603_449788385126041_122885336_o.jpg

Kuva: History Channel

Viikingit (Vikings): sarjan toinen kausi kuvattiin viime kesänä, ja sen ensi-ilta Yhdysvalloissa on tämän kuun lopussa. Ragnar jatkaa vahvistumistaan ja valloituksiaan vaihdettuaan liittoumiaan. Yllä olevan kuvan söpöily Ragnarin ja Lagerthan välillä voi olla hiukan vähissä ensimmäisen kauden lopussa ja toisella kaudella, sillä toinen nainen kilpailee Ragnarin huomiosta vähintään kohtalaisella menestyksellä. Sarjaan saadaan myös uusia hahmoja, ja ainakin Ragnarin Bjorn-pojan näyttelijä vaihtuu pojan kasvaessa.

 

1623775_661820710525974_899143561_n.jpg

Kuva: CW

Valtiatar (Reign): Ranskan hovissa tunnutaan juonittelevan enemmän kuin BB-talossa, ja seuraukset ovatkin paljon kovempia kuin viikkotehtävän epäonnistuminen. Mary juonittelee parhaansa mukaan, ja uusimmissa jaksoissa hänen tunteensa Francisin veljeä Bashiä kohtaan vain syvenevät. Francisin fanit sekä Mary & Francis -fanit ottivat Francisin poissaolon uusimmassa jaksossa raskaasti, ja tähän boikottiin otti kantaa myös sarjan päätähti Adelaide Kane. Sarjan jatkon suhteen on epäilyksiä muutenkin, sillä katsojaluvut eivät ole olleet ihan tarpeeksi korkeita. Onneksi juonen kehitys jatkuu, ja uusia hahmoja ilmestyy linnaan edelleenkin.

 

Ovatko nämä sarjat teidän omilla seurantalistoilla? Mitkä näistä juonikuvioista kiinnostavat eniten?

 

Kommentit (8)
  1. ihana, ihana Hart of Dixie!! vaikka seuraankin tätä sarjaa ”suomen aikaa” niin et onneksi hirveästi paljastanut tulevasta 🙂 tosin olen kyllä spoilannut itseltäni tarkoituksella vaikka kuinka monta sarjaa… :DD

    1. On kyllä aika hankalaa välillä vinkata jotain kivaa paljastamatta koko hommaa! 😀 Välillä ittelläkin kiusaus on liian suuri, varsinkin kun lukee juorusivuilta uusista näyttelijäkiinnityksistä sarjoihin…

  2. Sydänmailla on ihan paras! Just sopivan kevyttä mutta kuitenkin hyvin tehtyä viihdettä iltoihin, kun lysähtää lapsen väsyttämänä sohvalle. (Me siis aina tallennetaan ne jaksot ja katsotaan iltaisin.) Mun mieskin on tosi tykästynyt sarjaan, vaikka se ei tämäntyyppisistä sarjoista yleensä niin välitä (paitsi Gilmoren tytöistä sekin tykkäsi).

     

    1. Täytyy hemmetti hankkii se tallentava telkkari/digiboxi…. 😀 Kiva kun oot saanu miehenkin kattoon tätä sarjaa! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *