Katsoisitko ennalta vuodettua TV-materiaalia?

Game of Thrones HBO Nordic S07E06.jpg

Apua! Taas on uusi Game of Thrones -jakso vuodettu nettiin etukäteen! Katsoisitko sinä sen?

HBO:lla on ollut paljon vaikeuksia sarjan uusimmalla kaudella vuodetun materiaalin suhteen. Yhtiön sisältöä on hakkeroitu laajemmaltikin, ja lisäksi Game of Thrones:in yksittäisiä jaksoja on vahingossa tai vähemmän vahingossa julkaistu etukäteen pariinkin otteeseen. GoT-fanit ovat käärmeissään ja peloissaan mahdollisten spoilereitten varalta, ja tunteet käyvät kuumina monin paikoin. Silti näitäkin vuodettuja jaksoja katsotaan varmasti etukäteen ennen jakson varsinaista ensiesitystä. Game of Thrones on menestys sekä HBO:lle virallisesti että epävirallisesti, sillä se on maailman waretetuin sarja, mutta tosifanit eivät silti varmastikaan kannata jaksojen vuotamista julkisuuteen ennen aikojaan.

 

Katsoisitko sinä tv-sarjan jakson netistä ennen sen varsinaista ensi-iltaa?

Kommentoi alle vaikka nimettömänä!

 

 

 

 

 

Kuva: Helen Sloan/ HBO Nordic.

Kommentit (7)
 1. Jep. En voi sietää spoilereita, joten katson aina uusimman jakson heti herättyäni maanantaiaamuna. Pätee myös vuodettuun jaksoon, vaikkei maanantaina tullutkaan – en halua mahdollisuutta spoilereista, joihin kuitenkin törmää.

  1. Spoilerit on kyllä ihan p***eestä, mutta haluan myös katsoa jaksot laadulla, teksteillä jne!

 2. Joo, katsoin ensi sunnuntain jakson jo, koska internetissä on vaikea välttyä spoilereilta. Toivoisin tietty, että HBO saisi vuodot kuriin, jottei jokaviikkoinen rituaalini kärsi! Sunnuntai on pyhitetty – GOT:lle :D.

  1. Jouduitko etsimään jaksoa paljon/ normaalia enemmän?

   Oon kyllä itekin spoilaantunu tälläkin kaudella jo pariin kertaan, ja se on ärsyttävää. Mulla on onneksi nyt mahdollisuus katsoa jakso maanantaina heti aamupäivällä, ja yritän vaan olla koskematta someen sitä ennen! 🙂

   1. Ei, löytyi sieltä mistä yleensäkin streamaan ison osan ohjelmista. Internet on vikkelä! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *