Katsooko kukaan enää DVD:ltä sarjoja?

Veronica Mars kausi 1 DVD.jpg

Koska olet viimeksi katsonut televisiosarjoja DVD:iltä? Koska olet viimeksi ostanut televisiosarjan DVD-boxin? Muistatko vielä, mikä DVD on?

Suoratoistopalvelut ovat minulle jo niin arkipäiväinen asia, että en välttämättä osaa ajatella sarjojen katselua muiden ihmisten kautta. Vielä 4-5 vuotta sitten minäkin ostin paljon televisiosarjoja DVD:llä, mutta viimeisen parin vuoden sisään olen hankkinut vain yhden sarjakauden DVD:llä. Katson televisiosarjoja sekä pelkästään suoratoistopalveluita tarjoavien yrityksien kautta (Netflix, HBO Nordic, Viaplay) että perinteisten televisiokanavien omissa suoratoistopalveluissa (Yle Areena, Ruutu, Katsomo, FOX Play), ja tavallinen aikaan sidottu television katselu rajoittuu yleensä enää ajan kuluttamiseen tai kanavien aivottomaan surffailuun. Silti hyllyssäni seisoo rivikaupalla televisiosarjojen DVD-bokseja, joista en raaski luopua, varsinkaan lempisarjojeni kohdalla.

Laajentakaa ymmärtämystäni, oi, rakkaat lukijat! 🙂

Minkä median kautta sinä kulutat eniten televisiosarjoja? Onko DVD:llä enää mitään osaa elämässäsi? Kaipaatko kenties paluuta vanhaan hyvään DVD-valtakauteen, vai oletko jo myynyt kaikki DVD:si eteenpäin? Kommentoi alle!

 

 

P.S. Haluaako joku yllä olevassa kuvassa näkyvän Veronica Mars -sarjan 1. kauden DVD:n? Kyseessä on aluekoodin 1 DVD, eli se on ostettu Yhdysvalloista. Lähetä viestiä, jos ilmainen DVD kiinnostaa!

 

 

 

 

 

Kuva: The Variety Show.

Kommentit (9)
  1. Me katsotaan! Vaikka kyllä se vaan tuntuu että on helpompaa painaa kaukosäätimestä suoraan esim. Netflix päälle 😀

    1. Niinpä! 🙂 Keräättekö jotain tiettyjä sarjoja DVD:llä, vai ostatteko uusia sarjoja fiiliksen mukaan?

      1. Yleensä sellasia lemppareja jotka on tullut jo kokonaan ni kerätään DVD:llä tai Blurayna. Mut sit on jotain suosikkeja kuten Game of Thrones jota ollaan kerätty sitä mukaan ku sitä tulee 🙂 

  2. Suoratoistopalveluja käytetään! En muista, milloin viimeksi olisin ostanut dvd:tä. Paljon hyviä sarjoja on dvd:llä hyllyssä kyllä, mutta toisaalta ne ovat myös mm. Netflixissä… siis kun tulee taas aika katsoa Gilmoren tytöt tai Breaking Bad alusta loppuun, tuntuisi aika hankalalta alkaa puljata levyjen ja soittimen kanssa. Suoratoistopalvelu on vain niin helppo!

    1. Juu, on kyllä hassu tilanne, kun suoratoistona löytyy sama sarja kuin hyllystä! Itsekin näissä valitsen aina suoratoiston, ja onhan se kuvanlaatu aika paljon kivempi uudella tekniikalla. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *