Kesän nettikatseluvinkit: Yle Areena ja HBO Nordic

Moni hyvä sarja ja muu ohjelma jää suurien televisiotapausten jalkoihin, ja minunkin kirjanmerkit sekä Instagramissa että Facebookissa pursuavat erilaisia vinkkejä, joista kaikista ei vain ehdi tehdä omia postauksiaan. Kasasin tähän postaukseen viimeisen parin kuukauden vinkit Yle Areenasta ja HBO Nordicilta, ja jatkan varmasti myöhemmin muidenkin palveluiden vinkkien parissa. Hyviä katseluhetkiä, ja kerrothan kommenteissa, jos joku näistä ohjelmista päätyi sinulla katseluun! 🙂

 

— Yle Areena —

 

I Am Heath Ledger.jpg

Olen Heath Ledger: Hiukan vajaa kymmenen vuotta sitten aivan liian nuorena kuollut näyttelijä Heath Ledger on jäänyt monille mieliin hienojen roolisuoritustensa vuoksi, ja tässsä tuoreessa dokumentissa käydään läpi hänen uransa ja elämänsä lukuisten videoiden ja haastatteluiden muodossa. Dokumentilla on Ledgerin perheen hyväksyntä, ja sen ensi-ilta viime keväänä oli runsaasti otsikoissa.

Yle Mä halusin olla suffragetti.jpg

Mä halusin olla suffragetti: Nykypäivänä harvinainen radiomusikaali on Maija Vilkkumaan kirjoittama ja säveltämä eikä siis todellakaan ole televisiosarja! Eipä sillä ole niin väliä, sillä tämä täytyy kokea! Musiikkia, komediaa, feministisessä aatteessa pyöriviä nuoria kyseenalaistamassa kaikkea, ja iso kasa huippunäyttelijöitä. Ota riski ja kokeile vaikka iltalenkillä!

Make It Pop Yle Arena Summeri.jpg

Make It Pop: Summerissa nähtävä amerikkalainen nuorten- ja varhaisnuortensarja kertoo sisäoppilaitoksen kämppiksistä, jotka perustavat K-pop-tyylisen bändin ja löytävät samalla itsensä koulumaailman myllerryksen keskellä. Kevyttä Nickelodeon-hömppää on katsottavissa ensimmäinen kausi eli yhteensä 20 jaksoa.

 

— HBO Nordic —

 

Pharmacy Road HBO Nordic.jpg

Pharmacy Road: Maantiepyöräilyä avoimesti pilkkaava mokumentti eli muka-dokumentti sijoittuu 80-luvulle, ja dopingin kanssa sekoilee sekopäinen ryhmä urheilijoita ja virkailijoita, joita esittävät esimerkiksi Andy Samberg, Orlando Bloom ja Kevin Dacon.

Snowfall HBO Nordic.jpg

Snowfall: FX-kanavan uusi sarja kertoo huumeista Los Angelesissa 80-luvulla. Crack saapuu sekoittamaan kaiken, ja sen maailmaan joutuvat mukaan sekä diilerit, käyttäjät että virallisemmat tahot. Tämän kunnianhimoisen sarjan luoja on lukuisista legendaarisista elokuvista (mm. Boyz n the Hood, Poetic Justice) vastuussa oleva John Singleton.

The Mindy Project HBO Nordic.jpg

The Mindy Project: Yksi viime vuosien hehkutetuimmista komedioista on jäänyt suomalaiselle yleisölle aika tuntemattomaksi, mutta asian voi nyt korjata viiden kauden voimin! Sarjan pääosassa on elämänsä rakkautta etsivä nuori lääkäri, joka ei meinaa millään löytää haluamaansa elokuvamaista rakkaustarinaa.

 

 

 

 

 

Kuvat: I Am Heath Ledger, Yle, Yle, HBO Nordic, HBO Nordic, HBO Nordic.

Kommentit (3)
  1. Heath! Se oli ihana dokkari. Oli pakko katsoa kun lehdestä siitä luin. Heath oli mahtava näyttelijä ja selvästi myös aivan ihana ja taiteellisesti valtavan lahjakas ihminen! Harmi, että hän nukkui niin nuorena pois.

    1. On kiva, että dokkari on Suomessakin nähtävissä, sillä oon halunnut sen nähdä siitä asti, kun siitä alettiin puhua viihdesivustoilla alkuvuodesta! En kyllä tosin tiedä, pystynkö dokkaria oikeasti katsomaan, sillä jostain syystä Heathin kuolema kosketti itseä kovasti. Niin nuori, niin lahjakas, ja täysin erottomaton osa omia teinivuosia parin tietyn leffaroolin takia.

      1. Mulla tuli kyyneleet vasta ihan lopussa. Dokkarissa oli hyvä tunnelma. Tuntuu käsittämättömältä, että lahjakas, upea Heath oli mun ikäinen kuollessaan, ja että kuolema oli todennäköisesti surkeiden sattumusten summa. Kaveri joka hurmasi 10 things…-leffassa täysin ja teki sen jälkeen upeita suorituksia huvittavana Casanovana ja rakastettavana Brokeback Mountainin cowboyna, olisi voinut tarjota vielä upeita näyttelijäsuorituksia ja ohjauksia. Ledgerin musiikkipuolella vaikuttaminen oli mulle dokkarissa ihan uusi juttu!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *