Kilpailu: haluatko saada palkkaa tv-sarjojen katsomisesta?

Yhteistyössä Samsung

tv-room.jpg

Tuntuuko sinusta siltä, että et ehdi katsoa tarpeeksi rakastamiasi televisiosarjoja? Koetko itsesi ulkopuoliseksi suosituimmista ja uusimmista sarjoista puhuttaessa, koska et ole kerennyt katsoa yhtä paljon sarjoja kuin ystäväsi? Haittaako televisiosarjojen ahmimista normaalielämäsi työvelvoitteineen kaikkineen?

Samsungilla on tähän ratkaisu, sillä tänään aukeaa Catch Up Grant -kilpailu, jossa voi voittaa matkan Himalajalle 100 päiväksi katsomaan televisiosarjoja!! Sen lisäksi, että matkat, majoitus sekä oleilu maksetaan, ja voittaja saa tuijotella lempisarjojaan ylhäisessä yksinäisyydessään Samsungin uudesta SUHD-televisiosta buddhalaisluostarin rauhassa, maksetaan voittajalle 1600 euron kuukausipalkkaa koko oleskeluajalta!!

catchupgrant_logo.jpg

Televisiosarjoista puhuttaessa ja niistä intoillessa puhe kääntyy yleensä väistämättä ajan rajallisuuteen, ja täällä The Variety Show -blogissakin on käyty paljon keskustelua sarjojen armottomasta arvottamisesta, kun aikaa arkipäivänä on vain kenties yhdelle jaksolle. Entä jos et haluakaan katsoa ainoana vapaahetkenäsi sosiaalisen median suitsuttamaa rikosdraamaa, vaan haluatkin unohtaa arkihuolet sujuvan hömppäsarjan parissa? Pitääkö sinun sitten olla autuaan tietämätön kaikkien muiden hehkuttamasta huippusarjasta? Miksi pitäisi joutua valitsemaan vain yksi tai kaksi katsottavaa televisiosarjaa? Kilpailun voittajalla on tiedossa aika mahtavia hetkiä käsittämättömän upeassa ympäristössä sekä tilanne, jossa voi katsoa oikeasti ne kaikki itseään edes vähän kiinnostavat televisiosarjat, ja ne puolison suosikit, ja anopin, ja naapurin Mairen suosikkisarjat.

https://youtube.com/watch?v=3Oxqt6V7X_s

Video: Samsung Catch Up Grant (Chapter I)

Kilpailuun voi osallistua käymällä kampanjasivuilla älypuhelimella ja seuraamalla siellä olevia ohjeita. Suomesta valitaan pieni määrä semifinalisteja Tukholmassa parin viikon päästä järjestettävää karsintapäivää varten, jossa pohjoismaalaiset osallistujat kisailevat tästä huikeasta palkintomatkasta! Kilpailuun haku on käynnissä nyt, ja osallistumismahdollisuus päättyy 4. lokakuuta.

Nyt kaikki tekemään omat Catch Up Grant -hakemuksensa, jotta joku pääsee ansaitsemalleen upealle matkalle! Kertokaa äidille, kertokaa isälle, kertokaa ala-asteen opettajallenne sekä leffateatterin lipuntarkastajalle! En ole tämän eeppisempään kilpailuun hetkeen törmännyt, ja nyt harmittaa ainoastaan se, että yhteistyöbloggaajana olen kilpailun ulkopuolella. Kampanjan etenemistä seurataan täällä blogissa, ja kerron tarkemmin sekä Tukholman karsintapäivästä että voittajasta ja tämän tunnelmista!

 

www.catchupgrant.com

 

 

 

Kuvat: Samsung

Kommentit (1)
  1. OMG! Onpas mahtava kisa. En ikinä pystyisi olemaan erossa lapsista noin pitkään, mutta pelkästään tällaisen kilpailun olemassaolo piristi mieltä! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *