Kun jumiutuu vain yhteen lempisarjaan

Castle season 3 Fillion Katic.jpg

Niin paljon televisiosarjoja, niin paljon katsottavaa, ja silti, silti, katson illasta toiseen vain yhtä ja samaa sarjaa.

Kuulostaako tutulta? Elämässäni on kausia, jolloin pompin sarjasta toiseen katsoakseni mahdollisimman paljon kaikkea ja kaikkialta, mutta useimmiten olen yhden sarjan nainen.

Castle season 3 cast formal.jpg

Yleensä kierroksessa saattaa olla pari-kolme tv-sarjaa, mutta näiden välillä pitää vallita tietynlainen tarkka tasapaino, jotta kokonaisuus toimii. Sarjat eivät saa olla liian samanlaisia, mutta niiden pitäisi toimia hyvin yhteen. Jos tasapaino alkaa tökkiä, sarja toisensa jälkeen tippuu pois katselulistalta, kunnes jäljellä on jälleen vain se yksi tämän hetken lempisarja, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen ja paikkaan kuin paikkaan.

Castle season 3 cast sad.jpg

Katson lempisarjaa aamupalan aikana sen kerkiämäni viisi tai kymmenen minuuttia. Katson lempisarjaa iltaisin parikin jaksoa putkeen, kun päivän askareet on tehty ja voi vaan olla. Katson lempisarjaa välillä ahneuksissani jopa suihkun jälkeen itseäni rasvatessani ja pukeutuessani. Eilen katsoin lempisarjaa bussissa, vaikka siitä tuli vähän huono olo.

Castle season 3 cast Laura Prepon.jpg

Lempisarjan takia katselulistani laahaa perässä, minkä takia myös kirjoitustyöt uhkaavat hidastua. En voi kirjoittaa blogiin ja Episodiin määräämättömästi vain yhdestä sarjasta, varsinkin, kun se loppui jo 1,5 vuotta sitten eikä silloinkaan ollut se kaikista hipein ja coolein.

Castle season 3 cast.jpg

(Pahaksi) onneksi lempisarjaa on vielä jäljellä useamman kauden verran. Mutta mitä teen sitten?

Etsin uuden lempisarjan.

 

 

 

 

 

Kuvat: ABC.

Kommentit (2)
  1. katariina.kuronen
    5.1.2018, 15:25

    Jostain syystä niin käy tosi usein että pomppii eri sarjojen välillä mutta silti aina palaa sen yhden, parhaan, sarjan luo! 😀 Ei se mitään

    1. Ja vähänkö sit on tyhjä olo, kun se sarja loppuu?!? 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *