Kun katsot mieluummin uusintoja kuin uusia ohjelmia

scorpion_season_1.jpg

Maailma on täynnä mielenkiintoisia televisiosarjoja, ja saatavilla olevat lähteetkin suoratoistopalveluista DVD-bokseihin ja ihan siihen perinteiseen televisioon tarjoavat hurjat määrät kaikkea mahtavaa katsottavaa. Miksi, sitten, haluan katsoa tällä hetkellä vain uudestaan jo näkemääni sarjaa?

Minulla on tällä hetkellä enemmän aikaa katsoa televisiosarjoja kuin moneen, moneen vuoteen, ja silti katson televisiota ehkä jopa vähemmän kuin töissä ollessani. Osaltaan yritän todistaa itselleni, että saan päivien aikana tehtyä muutakin kuin painettua ’play’-nappia, mutta aika pitkälti ongelmana on ollut mielenkiinnon puute. Tällä hetkellä, rehellisesti sanottuna, minua kiinnostavat eniten The Bachelor -realityn 20. kauden tuoreimmat kuviot, joita metsästän aina tiistaisin YouTubesta kissojen ja koirien kanssa, sekä Scorpion, jonka ensimmäistä tuotantokautta katselen uusintana Netflixistä, vaikka sen aikoinaan katselin myös Subilta.

Video: The cast of Scorpion interviewed by Michael Ausiello of TV Line

Yritin tänään miettimällä miettiä katsottavaksi jotain muuta sarjaa, mutta kaikkia muita tulee katsottua tekemisen taustalla, ilman sen suurempaa tarkkaavaisuutta. Onko teillä ehdotuksia sarjaksi, joka veisi minut mukanaan edes hetkeksi? Joku, jota voisi katsoa laillisesti ja helposti?

 

 

 

Kuva: CBS.

Kommentit (4)
  1. Mr Selfridge Netflixistä? Mun viimeisin koukutukseni.

    1. Hmm… Oon sitä pari jaksoa joskus katsonut, ja ulkoisesta olemuksesta huolimatta siinä hiertää joku! Ehkä se, että aloin juuri ennen sitä seuraamaan vastaavaa Paratiisi-sarjaa, jonka tekeminen ilmeisesti lopetettiin Mr Selfridgen paremman menestyksen takia.

      Täytyy ehkä silti antaa sille toinen mahdollisuus! 🙂

  2. Jane the virgin, myös Netflixistä? Viihdyttävä, hauska ja koukuttava.

    1. Seurasin tätä Katsomosta aika montakin jaksoa, mutta oma raskauteni sekoitti tämän seuraamisen! En halunnut seurata Janen stressaamista syntymättömän lapsen terveydestä stressatessani itse ensimmäisen kolmanneksen pelkoviikkoja. Täytyy ehdottomasti palata tämän sarjan pariin lapsen synnyttyä! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *