Kyllä kelpaa: Rouva Ministeri jatkuu uusin jaksoin!

Neljän viikon flunssailu alkaa olla takana päin, porkkanakakku maistuu hyvältä lempikahvilassa, ja Rouva Ministerin uudet jaksot alkavat tänään AVA:lla. Voiko parempaa keskiviikkoa olla? :)

Rouva Ministeri (eng. Madam Secretary) jatkuu 4. kauden uusin jaksoin, joiden ensi-ilta Yhdysvalloissa oli viime syksynä. AVA esittää sarjaa ihan omassa aikataulussaan, mikä on harmi faneille, mutta ainakin näin saadaan takuuvarmasti jakso per viikko, mikä ei onnistu tavallisessa jenkkitahdissa.

Neljännellä kaudella McCordien perhe-elämä kokee uusia mutta täysin normaaleja muutoksia, eikä työrintamalla ole hiljaista kummallakaan pariskunnasta. Elizabeth jatkaa ongelmien ratkomista ulkoministerin tehtävissä, ja Henry häärii edelleenkin kulisseissa erilaisten operaatioiden kärjessä. Vanhoista tutuista hahmoista Dmitri palaa kuvioihin uudestaan, ja ainakin yksi vakiokasvoista poistuu sarjasta kauden aikana.

Heittämällä mielenkiintoisin roolitusuutinen on Greyn anatomiasta tutun Sara Ramirezin (Callie Torres) liittyminen sarjaan mukaan. Hänen hahmonsa on kova poliittinen strategisti, joka saapuu ulkoministeriöön Elizabethin pyynnöstä.

Video: Rouva Ministeri 4. kausi traileri (AVA)

Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, esittää AVA vain puolet tämän uusimman kauden jaksoista nyt ja puolet vasta ensi syksynä. Vielä ei ole tietoa, saako sarja jatkoa, mutta peukut pystyyn! Sarja porskuttaa tasaisen hyvin eteenpäin, mutta juuri siksi sen jatkosta ei voi olla mitenkään varma.

Rouva Ministeri on yksi lempisarjoistani, kuten olen usein maininnut täällä blogissa, eikä tämä tila ole hetkeen muuttumassa. Sarja on lämminhenkinen, realistinen, positiivinen mutta tavallinen, laadukas, ja rauhallinen ilman kohujen hakemista.

Rouva Ministerin 4. kauden jaksot keskiviikkoiltaisin klo 21.00 AVA:lla, uusinnat torstain myöhäisilloissa, jaksot myös Katsomossa.

 

Oletko sinä katsonut Rouva Ministeriä?

 

 

 

 

 

Kuva: CBS, AVA.

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Jes jes jes!

Maria Hakkala

Hyvähyvähyvä! :)

TCB (Ei varmistettu)

Aivan hirveetä paskaa koko sarja. Juurikin feminististä SJW kuraa. kaukana todellisesta elämästä.

Kommentoi