Kyllä kelpaa: Rouva Ministeri jatkuu uusin jaksoin!

Rouva Ministeri AVA 4. kausi.jpg

Neljän viikon flunssailu alkaa olla takana päin, porkkanakakku maistuu hyvältä lempikahvilassa, ja Rouva Ministerin uudet jaksot alkavat tänään AVA:lla. Voiko parempaa keskiviikkoa olla? 🙂

Rouva Ministeri (eng. Madam Secretary) jatkuu 4. kauden uusin jaksoin, joiden ensi-ilta Yhdysvalloissa oli viime syksynä. AVA esittää sarjaa ihan omassa aikataulussaan, mikä on harmi faneille, mutta ainakin näin saadaan takuuvarmasti jakso per viikko, mikä ei onnistu tavallisessa jenkkitahdissa.

madam_secretary_season_4_main_cast.jpg

Neljännellä kaudella McCordien perhe-elämä kokee uusia mutta täysin normaaleja muutoksia, eikä työrintamalla ole hiljaista kummallakaan pariskunnasta. Elizabeth jatkaa ongelmien ratkomista ulkoministerin tehtävissä, ja Henry häärii edelleenkin kulisseissa erilaisten operaatioiden kärjessä. Vanhoista tutuista hahmoista Dmitri palaa kuvioihin uudestaan, ja ainakin yksi vakiokasvoista poistuu sarjasta kauden aikana.

Heittämällä mielenkiintoisin roolitusuutinen on Greyn anatomiasta tutun Sara Ramirezin (Callie Torres) liittyminen sarjaan mukaan. Hänen hahmonsa on kova poliittinen strategisti, joka saapuu ulkoministeriöön Elizabethin pyynnöstä.

https://youtube.com/watch?v=VvoSIZrxodE%3Fecver%3D2
Video: Rouva Ministeri 4. kausi traileri (AVA)

Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, esittää AVA vain puolet tämän uusimman kauden jaksoista nyt ja puolet vasta ensi syksynä. Vielä ei ole tietoa, saako sarja jatkoa, mutta peukut pystyyn! Sarja porskuttaa tasaisen hyvin eteenpäin, mutta juuri siksi sen jatkosta ei voi olla mitenkään varma.

Rouva Ministeri on yksi lempisarjoistani, kuten olen usein maininnut täällä blogissa, eikä tämä tila ole hetkeen muuttumassa. Sarja on lämminhenkinen, realistinen, positiivinen mutta tavallinen, laadukas, ja rauhallinen ilman kohujen hakemista.

Rouva Ministerin 4. kauden jaksot keskiviikkoiltaisin klo 21.00 AVA:lla, uusinnat torstain myöhäisilloissa, jaksot myös Katsomossa.

 

Oletko sinä katsonut Rouva Ministeriä?

 

 

 

 

 

Kuva: CBS, AVA.

Kommentit (3)
    1. Hyvähyvähyvä! 🙂

  1. Aivan hirveetä paskaa koko sarja. Juurikin feminististä SJW kuraa. kaukana todellisesta elämästä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *