Maanantain nopeat: musiikkia, muistutuksia ja mutinoita

cinderella_dance.jpg

KUVA: DISNEY

Disneyn Cinderella-elokuvan ensi-ilta on vain vajaan kuukauden päästä, ja lisää kuvia ja videoita julkaistaan melkein päivittäin. Suuria ilouutisia kaikille tätä elokuvaa odottaville: Cinderella saa ensi-iltansa Suomessa samana päivänä kuin Yhdysvalloissa eli 13. maaliskuuta! Pienten lasten kanssa elokuviin meneville tiedoksi, että tämä elokuva on nähtävillä myös dubattuna. Finnkinon sivut vahvistavat, että myös Suomessa elokuvan alussa näytetään lyhytelokuva Frozen Fever, joka jatkaa Frozen:in rakastettua tarinaa. Ehkäpä kököin mutta silti suloinen markkinointitempaus Cinderella-elokuvaan liittyen nähtiin muutama viikko sitten The Bachelor -realitysarjassa, kun eräälle naisista järjestettiin unelmaiset treffit Tuhkimo-henkeen, ja todella luonnollisesti elokuvan pätkiä näytettiin ohjelmassa… Tämä johtuu tietenkin siitä, että The Bachelor:in kanavakoti ABC on osa Disneyn käsittämättömän laajaa mediakokonaisuutta!

Video: Lennon & Maisy – ”Boom Clap” (Charli XCX)

Viimeisen parin viikon aikana viihdemaailma on kuhissut valloittavasta cover-versiosta Charli XCX:n kappaleesta ”Boom Clap”, josta vastaavat Nashville-sarjasta tutut Lennon & Maisy. Olen fanittanut tätä (tosielämänkin) sisarduoa jo sarjaan tutustumisesta saakka, ja tämä coveri näyttää heidät parhaimmillaan sekä suloisuuden että käsittämättömän lahjakkuuden suhteen. Suosittelen!

got-peli.jpg

Kuva: The Variety Show

Joko olet käynyt osallistumassa perjantaina julkaistuun Game of Thrones -arvontaan? Nimi on ehkä hiukan harhaanjohtava, sillä palkintoina on GoT-huivin ja -korttipelin lisäksi mm. Masters of Sex -kirja ja Boardwalk Empire -muki sekä HBO Nordic -ilmaiskoodi pariksi kuukaudeksi! Arvontaan voi osallistua kommentoimalla omasta mielestään sarjan parasta pariskuntaa (minkä määrityksen mukaan tahansa), ja olen viihdyttänyt sekä itseäni että avokkiani viikonlopun aikana teidän mielipiteitä lukien. Vastauksista on ainakin toistaiseksi erottunut kaksi selkeää suosikkipariskuntaa, mutta vielä on aikaa torstai-iltaan asti käydä kantamassa oma kortensa kekoon. 🙂

tv_mix_-karkkia.jpg

KUVA: THE VARIETY SHOW

Jos seuraatte blogiani tämän perinteisen alustan lisäksi Instagramissa, näistä TV Mix Comedy -karkkikuvista on voinut jo kahden päivän perusteella tulla yliannostus! En kuitenkaan suoranaisesti pahoittele sitä, sillä olen aika innoissani siitä, että tuskaiset hetket kameran parissa alkavat pikkuhiljaa tuottaa tulosta. Yhtä lailla pikkuhiljaa taitotason kanssa on alkanut nousta oma innostukseni valokuvaamiseen, ja yllätinpä jopa itseni eilen ottamalla ison möhkälejärkkärin mukaan avokin äidin pienimuotoisiin 70-vuotisjuhlintoihin!

 

Hei, minun maanantaini on ollut aika jees! Mites teillä? 🙂

 

Kommentit (4)
  1. Oijoi, kohta pääsee katteleen Cinderellaa! Pukuja, pukuja, pukuja! 😀

    1. Nimenomaan!! <3 <3 <3

  2. Cinderella näyttää aivan ihanalta trailerien ja kuvien perusteella, odotan jo kovasti sen näkemistä. 🙂

    1. Sama täällä! Ja ihan mahtavaa, että ensi-ilta on Suomessa samana päivänä kuin Jenkeissä; ei tartte kärvistellä yhtään enempää. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *