Miten sinä toilailisit Temptation Islandilla?

Nyt, kun se kettu on todistettavasti mennyt koloon ainakin kerran, on hyvä hetki miettiä kaiken sen irvailevan paheksunnan keskellä, miten sitä itse käyttäytyisi samaisessa ohjelmassa. En koe olevani ihan oikeaa materiaalia kyseiseen ohjelmaan, mutta jokaisessa meissä on se oikeanlaisesta huomiosta nauttiva ihminen, eikä kukaan voi oikein sanoa etukäteen pystyvänsä käyttäytymään hillityn hallitusti saarella.

Miten sinä kuvittelisit toilailevasi Temptation Islandilla, sinkkuna tai parisuhdettaan testaavana?

 

Minä käyttäytyisin varmastikin suunnilleen näin:

  • vilkas mielikuvitukseni paisuttelisi kaiken pienenkin suuriin mittasuhteisiin, ilman oman tasapainon rauhoittavaa vaikutusta
  • itkutilittäisin kameralle sitä, kuinka kukaan ei tykkää minusta, ja haluan vain kotiin
  • olisin se, jonka huuto-oksennuskrapula näytettäisiin varmasti televisiossa
  • biletettäessä perseen heilutuksen määrä saisi mememäisiä piirteitä
  • jossakin vaiheessa juhlimista näyttäisin tissit.

:)

 

Kuva: TISuomi

Kommentit

Anna Blue Eyes

En myöskään näkisi lähteväni mukaan kyseiseen ohjelmaan, mutta jos kuvitteellisesti... olisin saarella mukana tietysti sinkuissa. Tavoitteeni olisi yksiselitteisesti aiheuttaa mahdollisimman paljon draamaa. Paheksuisin tissit näyttänyttä Maria S.:sää kovin sanoin kameralle, mutta tekisin varmaan saman tempun seuraavana iltana.

Ohjelman viimeisessä jaksossa (ja myöhemmin julkisuudessa) ihmettelisin, miten kaikki ovat saaneet niin negatiivisen kuvan minusta, että eivätkö ihmiset ymmärrä, että se oli osittain näytelmää.

Maria Hakkala

Joo, paheksuja! Sekin mä voisin olla! :D

Ranja
Haavekuvia

Veikkaan, että olisin se kauden tylsin tyyppi, joka kaipailis kotiin ja joka leikattais kaikista jaksoista pois. :D Mutta kuten sanoit, eihän sitä tiedä varmasti, miten erikoisessa tilanteessa oikeasti käyttäytyisi.

Maria Hakkala

Tässä ohjelmassa se tylsä tyyppi, josta kukaan ei oikein oo saanu mitään tuntumaa, on selkeästi ollut Lotte, joka oli niin mitäänsanomaton, että hänet näytettiin puhumassa yleensä vain, kun häneltä kysyttiin jotain pudotusuhan alla! Voin vain kuvitella, kuinka hankalaa tuolla olisi tuoda sitä omaa persoonaa peliin, kun ihmiset on kaikki toisiaan ulospäinsuuntautuneempia. Toisaalta, on ollut ihan hauskaa huomata, että varsinkin miessinkuissa on ollut sitä perinteistä hiljaista suomalaismiestä. :)

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Mä luulen, että mä oisin kans se vollottaja. Oletettavasti ylianalysoisin kaikkea mahdollista ja spekuloisin olemattomilla tapahtumilla niin, että muut haukottelevat. Todennäköisesti jäisin ihmisten mieleen kuitenkin nauruni ansiosta, mutta en välttämättä hyvällä tavalla. :D

Maria Hakkala

Mä voin vaan kuvitella kuinka hienoja giffejä mustakin sais aikaseks! :D

What else is there?

Hahahha mikä kysymys! Olisin se joka bileissä juottaa kaikki humalaan (mulla on oikeasti tälläinen piirre) kaatamalla salaa viinaa siidereiden joukkoon. Sitten vaatisin päästä treffeille ainoastaan Akin kanssa ja nauraisin itseni kuoliaaksi sen moottoripyörän selässä :D Luultavasti suhtautuisin hieman hymyillen myös muiden draamaan ja keskittyisin nauttimaan ilmaisesta lomasta!

 

Maria Hakkala

Kyllä aika moni muukin haluais varmaan tollaselle parin viikon aurinkolomalle, varsinkin sinkkuna, mutta se ongelma tässä on, että sinkkujen lomailu on täysin pariskuntaihmisten varassa: miessinkkujen pitää miellyttää varattuja naisia ja naissinkkujen varattuja miehiä, tai lento koti-Suomeen on taattu. Senhän takia tuntuukin hassulta, ettei varsinkaan varatut naiset oo kertaakaan haastatteluissa maininnu epäilevänsä miessinkkujen ystävällisyyttä ja huomiota. Naiset ovat vain kovasti ihastelleet hyvää kohtelua ja vetäneet siitä johtopäätöksiä, että heitä ei selkeästikään kohdella tarpeeksi hyvin omassa parisuhteessa, koska meininki ei ole samaa kotona. 

What else is there?

No siis jos tällein vakavalla asenteella miettii niin enhän minäkään tiedä miten vois esittää olevansa kiinnostunut noista neljästä varatusta miehestä jotka on ihan hirveitä :D tai no Jere on ihan symppis . Mutta jos joutuis treffeille vaikka Simon kanssa ja pitäis sanoo kameralle "meillä tulee olee varmasti tosi hauskaa!!" niinkuin kaikki muutkin, huhhuh. 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.