Miten sinä toilailisit Temptation Islandilla?

tiisimo2.jpg

Nyt, kun se kettu on todistettavasti mennyt koloon ainakin kerran, on hyvä hetki miettiä kaiken sen irvailevan paheksunnan keskellä, miten sitä itse käyttäytyisi samaisessa ohjelmassa. En koe olevani ihan oikeaa materiaalia kyseiseen ohjelmaan, mutta jokaisessa meissä on se oikeanlaisesta huomiosta nauttiva ihminen, eikä kukaan voi oikein sanoa etukäteen pystyvänsä käyttäytymään hillityn hallitusti saarella.

Miten sinä kuvittelisit toilailevasi Temptation Islandilla, sinkkuna tai parisuhdettaan testaavana?

 

Minä käyttäytyisin varmastikin suunnilleen näin:

 • vilkas mielikuvitukseni paisuttelisi kaiken pienenkin suuriin mittasuhteisiin, ilman oman tasapainon rauhoittavaa vaikutusta
 • itkutilittäisin kameralle sitä, kuinka kukaan ei tykkää minusta, ja haluan vain kotiin
 • olisin se, jonka huuto-oksennuskrapula näytettäisiin varmasti televisiossa
 • biletettäessä perseen heilutuksen määrä saisi mememäisiä piirteitä
 • jossakin vaiheessa juhlimista näyttäisin tissit.

🙂

 

Kuva: TISuomi

Kommentit (9)
 1. Anna Blue Eyes
  17.4.2015, 20:34

  En myöskään näkisi lähteväni mukaan kyseiseen ohjelmaan, mutta jos kuvitteellisesti… olisin saarella mukana tietysti sinkuissa. Tavoitteeni olisi yksiselitteisesti aiheuttaa mahdollisimman paljon draamaa. Paheksuisin tissit näyttänyttä Maria S.:sää kovin sanoin kameralle, mutta tekisin varmaan saman tempun seuraavana iltana.

  Ohjelman viimeisessä jaksossa (ja myöhemmin julkisuudessa) ihmettelisin, miten kaikki ovat saaneet niin negatiivisen kuvan minusta, että eivätkö ihmiset ymmärrä, että se oli osittain näytelmää.

  1. Joo, paheksuja! Sekin mä voisin olla! 😀

 2. Veikkaan, että olisin se kauden tylsin tyyppi, joka kaipailis kotiin ja joka leikattais kaikista jaksoista pois. 😀 Mutta kuten sanoit, eihän sitä tiedä varmasti, miten erikoisessa tilanteessa oikeasti käyttäytyisi.

  1. Tässä ohjelmassa se tylsä tyyppi, josta kukaan ei oikein oo saanu mitään tuntumaa, on selkeästi ollut Lotte, joka oli niin mitäänsanomaton, että hänet näytettiin puhumassa yleensä vain, kun häneltä kysyttiin jotain pudotusuhan alla! Voin vain kuvitella, kuinka hankalaa tuolla olisi tuoda sitä omaa persoonaa peliin, kun ihmiset on kaikki toisiaan ulospäinsuuntautuneempia. Toisaalta, on ollut ihan hauskaa huomata, että varsinkin miessinkuissa on ollut sitä perinteistä hiljaista suomalaismiestä. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *